.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тесни кецове.. разширяване?

Аз с тоя мой късмет..
    Дадох 110лв. за оригинални кецове на adidas. Понеже в outleta имаше много малък избор, а това бяха най-хубавите кецове веднага ми привлекоха окото.. За мое нещастие нямаше 41 номер (да имам огромен крак) Та премерих 40 и като по чудо ми стана. Бяха ми точни като размер и реших да си ги взема. Като ги обух ме стягаха малко, но момичето заяви, че имала същите и са и се разширили. Нося ги вече трети ден, съвсем малко се разшириха, неудобни са ми, а това все пак не са малко пари.. Може ли да дадете някакви съвети? Бях чувала, че оцет върши работа,но ме е страх да не ги съсипя.. Help

По -добре не използвай оцет или нещо друго върху обувките , защото шанса е огромен да ги съсипеш а и както каза 110 лева не са си никак малко пари . Според мен най-добрият вариант е да ги смениш в магазина с кутията и бележката или да ги помолиш да ти върнат парите , защото са ти малки . Все пак знам, че в някой магазини ако няма наличност от даден модел поръчват от склада и до няколко дни ти ги носят .

Не мисля, че ще могат да се сменят. Все пак са носени вече...

Ако нямат следи и пазиш бележката и кутията няма начин да не ти ги сменят . Имаш право в срок от седмица ако не и повече да ги върнеш . Имаш такова право .

Голям фен Аватара на Lourenço
    От каква материя са?

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Като ги поносиш, ше се разпуснат. Или ги дай на някой с малко по - голям крак да ти ги разтегне. Като цяло обувки трудно се разтягат.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен Аватара на per-dead
    Бях чела някъде за пакети с вода в обувките и във фризера, НО не знам до колко е вярно и действа. С тясно краче съм, не ми се е налагало до сега...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Обущарите разтягат обувки принципно.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Обущарите разтягат обувки принципно.
    +
    Няма как да ги върнеш щом са носени.
    Чувала съм за разни спрейове, които помагат за отпускането на обувки, но мисля, че са само за естествена кожа.
    I`m trying to make your dreams come true...

И аз знам за тези спрейове, но не знам дали стават за кецове. Носи ги по час два на ден, ще се отпуснат.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от sometimes_ Виж мнението
    +
    Няма как да ги върнеш щом са носени.
    Чувала съм за разни спрейове, които помагат за отпускането на обувки, но мисля, че са само за естествена кожа.

Все пак са носени само 3 дни . , а клиентът има право да върне закупена стока в срок от една седмица : ) . Ако нямат следи не виждам проблем да се върнат !

Голям фен Аватара на Lourenço
    Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    Бях чела някъде за пакети с вода в обувките и във фризера, НО не знам до колко е вярно и действа. С тясно краче съм, не ми се е налагало до сега...
    Да, това действа с кожени обувки.
    Или обуваш няколко чифта чорапи, после обувките, и ги издухваш със сешоара на висока температура.

Супер фен
    vrushtay gi be, kazvash, che ne si gi nosila i tolkos

Всеки обущар ще ти ги разшири, казвам ти го от опит

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си