- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Тесни кецове.. разширяване?
Аз с тоя мой късмет..![]()
![]()
![]()
Дадох 110лв. за оригинални кецове на adidas. Понеже в outleta имаше много малък избор, а това бяха най-хубавите кецове веднага ми привлекоха окото..За мое нещастие нямаше 41 номер (да имам огромен крак)
![]()
Та премерих 40 и като по чудо ми стана. Бяха ми точни като размер и реших да си ги взема. Като ги обух ме стягаха малко, но момичето заяви, че имала същите и са и се разширили. Нося ги вече трети ден, съвсем малко се разшириха, неудобни са ми, а това все пак не са малко пари.. Може ли да дадете някакви съвети? Бях чувала, че оцет върши работа,но ме е страх да не ги съсипя.. Help
![]()
По -добре не използвай оцет или нещо друго върху обувките , защото шанса е огромен да ги съсипеш а и както каза 110 лева не са си никак малко пари . Според мен най-добрият вариант е да ги смениш в магазина с кутията и бележката или да ги помолиш да ти върнат парите , защото са ти малки . Все пак знам, че в някой магазини ако няма наличност от даден модел поръчват от склада и до няколко дни ти ги носят .
Ако нямат следи и пазиш бележката и кутията няма начин да не ти ги сменят . Имаш право в срок от седмица ако не и повече да ги върнеш . Имаш такова право .![]()
Като ги поносиш, ше се разпуснат. Или ги дай на някой с малко по - голям крак да ти ги разтегне. Като цяло обувки трудно се разтягат.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Бях чела някъде за пакети с вода в обувките и във фризера, НО не знам до колко е вярно и действа. С тясно краче съм, не ми се е налагало до сега...
И аз знам за тези спрейове, но не знам дали стават за кецове. Носи ги по час два на ден, ще се отпуснат.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
vrushtay gi be, kazvash, che ne si gi nosila i tolkos