- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мини прасенца
Някой знае ли къде могат да се намерят в София и региона и за какви пари, както и каква продължителност на живот имат?![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
За какво ти е? От това 2 пържоли като хората не можеш да изкараш...![]()
Щото ме кефят и искам като се изнеса да си гледам прасе, а не куче или котка примерно![]()
Те даже си приличат![]()
И мен много ми харесват мини прасенцата ама не мога да си взема защото кучето ще го изяде
Аз пък съм чувала,че миришат повече от макси прасетата![]()
Този хибрид как се учи на хигиенни навици? Преди време исках пор за домашен любимец![]()
Как куче ще яде прасе?!? Глупости!
Те прасетата миришат не защото са прасета, а защото се въргалят в кочината, в собствените си изпражнения и кал. И понеже си ги ядат. Само да вметна, че съм влизал в свинеферма и в кравеферма и във второто миришеше повече, понеже е по - трудно кравите и животните с по - дълга козина да поддържат хигиена, отколкото едно прасе, което можеш и с маркуча само да го измиеш и ще му паднат лайната от четината. А то и папагал да гледаш, пак мирише.
И все пак,как ще го научиш на навици? То си е прасенце. Ще се изтропа в единия ъгъл и ще се овъргаля /щот му е природа/. От животновъди знам,че не трябва да се къпе директно. За истинността не мога да споря,защото нямам познания.
Чувал съм, че били доста интелигентни и носели на дресировка. Даже съм гледал клипчета как прасенцето сяда на масата (образно казано) и почва да си яде културно от чинийката (вероятно свинско), след което си обърсва зурлата в салфетка и слиза от масата. Също може да се приучи да ходи на определено място на тоалетна. А за директното миене - еми на село прасетата така ги къпят - един маркуч и ония бягат из кочината и квичат, а човека ги цели със струята![]()
вместо да се изживяваш за дресировач на прасета и сигурно да го биеш с пръчка като не ти се подчинява да яде на маса и да си бърше зурлата със салфетка, просто спри да ядеш свинско.
https://www.youtube.com/watch?v=6zbsUtQL4nY
https://www.youtube.com/watch?v=U_4XWcDSR8w
Как да не иска човек едно![]()
опитвах се да си пропагандирам вегетарианските лозунги просто
ама още ми се струва тъпа идеята, просто човека така е устроен, че види ли някое сладко животно веднага го иска егоистично за себе си да го гледа и да го учи на циркаджийски номера, оставете животните намира във всички аспекти просто бе :д
^Подкрепям!
Това не са играчки!
Грехота е да се играе с храната!![]()
Абе не виждам как някой може да отглежда прасе освен за сланина и месо. Просто идеята ми се вижда смешна и аз не мога да погледна по друг начин на прасето освен като на ядене. Иначе да, прасетата са по-умни от кучетата това си е доказан факт.
Ти си мислиш, че когато се "дресира" животно то се бие с пръчка wtf ?