.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Мисля, че е невъзможно, но ми закъснява ?

Здравейте. Да започна с това, че съм на 16, имам приятел от повече от година, водим полов живот от около 5 месеца винаги с презерватив, до сега проблеми е нямало. На 29ти беше половият акт,който ме притеснява, в началото около минута/две имаше прониквания без презерватива (да, знам, трябваше да му мисля тогава) след това той си го сложи и свърши в него. След това искахме да продължим, но не знаехме дали имаме още презервативи..той намери един от тези по-евтините по 20/30 ст. и го правихме още малко. Не е свършвал. И това е. Последния ми цикъл започна на 13ти септември и мисля, че има шанс на 29ти да съм била в овулация, но момчето ми ми казва, че няма за какво да се притеснявам нито за предеякулационната течност, нито за нищо. Предполагам, че просто се филмирам и затова ми закъснява, но все пак.. Благодаря ви предварително :]

Честито детенце !

Повече от фен Аватара на analgin
    нищо не е станало, спокойно

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Направи тест

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Не смятам, че сте направили гаф, но ако се притесняваш толкова, просто си направи тест.

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Нищо ти няяма

Едва ли има нещо, но за твое успокоение си направи тест.

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Спокойно, едва ли е станало нещо. Нали не е рониквал в теб след като си е махнал презерватива като е свършил? Само така има макар и малък шанс да е станало.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си