- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Има ли начин да забравя Бог?
Obiknovennite hora bachkat po 12 chasa na den, parite drugi hora gi kradat. A predi ne e bilo taka i vsichno e funkcioniralo.
Tochno hora koito ne razbirat glasuvat.
A istinski partii nqma, vsichki sa otrepki.
Едно е да дремеш 12 часа и да му викаш работа, друго е да работиш 12 часа! Попитай някой, който е работил в чужбина да ти каже за каква работа става въпрос.
Преди е било още по-голяма излагация откъм кражби... Тогава всеки е крадял, дори и тези най-ниско в йерархията...
Само ще ти кажа, че ако беше толкова добро, щеше още този строй да управлява... Нали си привърженик на революциите? Какво й е на тази от 89-та, та скимтиш? Пак излизат една камара хора и събарят властта, защото НЕ Е БИЛА ДОСТАТЪЧНО ДОБРА.
КАЗАХ ТИ, ДОРИ НЕ ЗНАЕШ ИМЕНАТА НА ВСИЧКИ ПАРТИИ!
Олигофрен, ти работил ли си някога ве майна? Нямало хора, които не работили по 12 часа сериозно. Има такива, които и по 14 си скъсват задника за някакви 500-1000лв. Путка негурска. Щял си да крадеш преди пхахаха.пхаххаха многоточие....
89година хората са залъгани с точно тази проповядвана днес СВОБОДА на демокрацията, с която лъжат Арабите ни, ЗА да ги окупират и да ги колонизират. И кво стана? Да! Не всички революции са успешни.. Излязохме ли от прехода, а? Някой има за цел да ни унищожи, факт е! Не ни върви тази система на нас. Корупцията и мафията започва масово на всички нива, както у нас, така и в Русия.. мхм тогава се раждат представите за всичката мръсотия днес. Власт на народа, е хайде де. Що се осра?
АЗ колко пъти да повтарям, че ми е жал за държавта. Аз може да се издигна да получвам много пари майна,ама като гледам всички, няма ккак да им помогна. иНАче за пореден път доказахме васалското си положение = спряха южен поток.
някакви малки партийци дето никой не ги знае няма кво да направят
Олигофрен можеш на баща си да викаш! Да, работил съм. И то точно на село.
Има и такива, които работят, но им и плащат... Почна и ти като пантерата... Семейство от 4-ма с двама родители, взимащи по 1000лв си е нормално. Като се има предвид, че по-голямата част от живота ми е бил с доста по-малък доход от това, мога да кажа, че си е средна класа това.
Единствените, за които съм напълно съгласен, че не получават заслуженото са миньорите. Там просто наистина трябва да се вдигнат и да изколят шефовете си.
Защо някой да се мъчи да ни унищожава, като ние си се справяме чудесно и сами? Хайде да оставим конспирациите за макетата, а? Толкова ли те е страх да поемеш отговорност и да кажеш, че от теб ти зависи живота?
Вземи да изкарваш пари и дарявай, бе, нали такива работи проповядваше?
Отново утепа коча с лопатата!
Що да не направят? Нали не искаш да са същите, ве, смотан?!
an7raks, що се мъчиш?
Той е убеден, че 44-та е тръгнала отвътре, а 89-та е дошла отвън. От там нататък няма какво да се говори.
"Някой има за цел да ни унищожи, факт е!" Вярно е, може да ти кажа дори кой е. Ти и другите като теб.
Ти си овца момче. Ти не мислиш. Всичко в главата ти е сервирано от вън.
Като е така и в Русия се замисли що?
Аре ние сме малки и бедни нас ни манипулират. Русия кой я манипулира?
Руската ядрена трияда може да унищожи целия човешки живот на земята за 6 минтути. Кой ще се ебава с тях? Кой може да им нарежда?
Що системата работи повече от добре в Западна европа а в България и Русия не работи?
Даренията ми няма да оправят цялата държава, щом други източват милиони.
Работил си ти на село, колко време си работил, защо не си остана там да работи и да прави семейство щом много разбираш?
Семейство от 4-човека, като единия например загуби работата си, а другия взима 600 лв, която е масова заплата за повечето (особено жените) . Питай ги как ти плащат 600 лв от заплата 1000 лв само за образованието ти!
Тук не говорим за глезотии и за екскурзии в Гърция, ами за чисто оцеляване!
И айде в тази държава недай си божке да някой мутра да ти се забърка с някаква измама, че да ти се наложи да продадеш бъбрека си. Или някакъв инцидент, за който трябват пари, за да те лекуват. Или къвто и да е инцидент!
Не казах, че някой друг ни унищожава. Взаимно ни унищожават и от вън и от вътре.
национален предател :Д
Ей тва е най-голямата ирония.
Хората все още смятат Живков за най-големия българин. А той 3 пъти се опита да си продаде държавата.
Една територия, за която много хора са дали живота си да се нарича България. И 200 000 достойни руски войници, освен достойните българи. Жива гавра с паметта им.
ти също ходи да работиш на село, щом смяташ, че 300лв са достойна заплата за държава в ЕС..
предатели сте, да. Живков е правил грешки, но не можеш да сравняваш неговите постижения с тези на днешните всички политици.
Не, това ми беше последния пост... Това е един от малкото форумни идиоти, които успяват истински да ме издразнят...
Kво да го правиш, момчето е ограничено. Едно си знае, едно си бае. Не може да прогледне отвъд приказките на баба.
Ама там е работата, че и приказките на баба си ги интерпретира, както нпп интерпретира Библията...
Не иска да проумее, че комунизмът не е "естественият" строй на човечеството. Хубав е на хартия, но на практика се вижда какво се получава... Може би, някой ден далеч в бъдещето тази идея ще се осъществи без да се опорочава, но докато това стане, капитализма е единственият работещ строй...
то и в Русия няма комунизъм така че ..
аз не я интерпретирам посвоему, но я тълкувам според каквото ми е дадено от истинския Господ Бог, а след като си толкова големият разбирач, защо не представиш по-добра интерпретация на Библията, понеже гледам се занимаваш с политически дебати, а не си представил по-добро тълкувание на Писанието, и напълнихте темата на момчето с политика в раздел философия и религия
Ами аз също не искам диктат, ама за сега не съм видял България да цъфти сега, а фактите показват, как стъпка по стъпка отново се придвижваме (без да искам) към старото или някакъв нов преврат, или изчезваме.
Аз третирам това Писание като най-обикновена книжка, а не като източник на безгранично знание и упътване за живота ми...
Подяволите, та те са мислили, че Земята е плоска и всичко се върти около нея!?
Ти как интерпретираш "Червената шапчица"?