.
Резултати от 1 до 25 от общо 1117

Threaded View

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Абе, я някой от големите страдалци тук да каже в какво се изразява неговото страдание и защо/освен, че е черно, мръсно и гадно/ негърчето в Африка трябва да страда повече, за да изкупи един и същ грях?
    в живота на всеки има и радост и тъга, или смееш да твърдиш, че в твоя всичко е перфектно-само радост?
    това, че хората сме алчни и обикновено мислим само за себе си, ни пука за ближния/себеподобните си (в случая негърчето в африка) си е наша вина, а не вина на създателя, и примерно след 1000 години може и да не е така,-да няма хора, които умират от глад)

човечеството в крайна сметка ще разбере, че това е неправилно, върви напред, колкото и бавно да е
    ако не си схванал, негърчето в Африка гладува заради алчността на други хора, но и то(неговият дух) е заслужило съдбата си заради грешки в минал живот-примерно духът му е бил от тези, които са виновни за сегашното му състояние, или е убивал други хора и т.н.

така чувствам аз нещата, не искам да те убеждавам в моето мнение/разсъждения, убеждения, защото е недоказуемо и те разбирам ако ме сметнеш за луд :Р (не че ми пука, да си знаеш)
    Последно редактирано от fire_magic : 11-07-2014 на 21:55

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си