.
Резултати от 1 до 25 от общо 1117

Threaded View

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    по-добре забрави дявола, Бог не пречи на никого от човеците, но онова, което те тормози е лукавият, който би могъл по един или друг начин да те кара да си мислиш/ти създава впечатлението, че Бог ти пречи, трябва да мразиш сатана, не Бог - всяко добро нещо идва от истинския Бог, не от дявола, например ако си мислиш, че Бог (ще) ти пречи да имаш полов живот или други наслаждения/удоволствия или пък развлечения/забавления, лъжеш се, обаче всяко зло е от лукавия
    Няма логика това което казваш, библията казва че БОГ ни наказва за греховете(а аз имам много такива). Какво ще кажеш за това? Освен това аз съм слушал много гласове в главата ми включително гласа на Исус, и от всичко това получих следното изчисление - Исус ме спасява от наказанието което е пратено от СОБСТВЕНИЯ МУ БАЩА! Може наистина лукавия да ме е карал да ги правя тези грехове, но БОГ е този които ме наказва не е ли така? Мислел съм да стана сатанист не за да печеля нещо а за да правя всичко което БОГ МРАЗИ и да направя вярващите невярващи за да си отмастя за наказанието! Не стига че ще ме наказва в вечни мъки но и на земята ???????? Аз съм се обръщал към исус и той винаги ми е помагал не отричам! Имаше период в които ме беше срам от хората и тогава почнах да се кръстя всеки път преди да изляза навън и постепенно спрях да се срамувам и притеснявам. Обърнах се към исус също така и за приятелка но нищо не стана а аз не мога да чакам. Каквото и да става то е ясно че библията ще я хвърлям в боклука, но трябва да забравя че духовния свят съществува. сатанинските мисли не ги мисля аз, те автоматично ми идват в главата може да са от лукавия но Бог може да ги спре ако ме обича. Всъщост на мен не ми пука дали бог ме обича или не аз го мразя с цялата си душа и същество. Човек никога не може да е сам в мислите си защото или лукавия или бог ще се намесят. Човек никога не може да отиде някъде сам да си постои и да си помисли че никои не го гледа.... защото шибаните бог и лукав ли как го наричаше ще се намесят и просто искам да ги разкарам аз не искам да служа на никаква религия. Мен нищо не може да ме убеди че духовния свят не съществува! Вярата е проклятие също като красотата и всичко хубаво. Как може бог да е толкова жесток че да праща хората в ада ЗАВИНАГИ? да бяха 10000000 милиарда години важното е че ще има край, НО ЗАВИНАГИ?????????? АЗ АКО БЯХ БОГ ЩЯХ И ДВАМАТА ДА ГИ ПРАТЯ В АДА И ЛУКАВИЯ И БОГ И ДВАМАТА В АДА ЗАВИНАГИ ЧЕ ДА ВИДЯТ И ТЕ КАКВО Е ДА ПРЕЧУПВАШ ДУШИ! МИСЪЛТА ЧЕ БОГ ЩЕ БЪДЕ ХВАЛЕН ДОРИ В АДА МЕ КАРА ДА ПОЛУДЯВАМ ОТ НЕРВИ ТОЛКОВА МНОГО МРАЗЯ БОГ НАПРАВО НЕ ИЗДЪРЖАМ.
    Последно редактирано от FemaleEyes : 11-15-2014 на 20:30

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си