Аз имам собствено право да разсъждавам за това, което мисля за правилно. И не го налагам на никой. Крайно религиозен означава да изпадаш крайностите, а не просто да вярваш в Бог. В тези ''доказателства'' може да си вярваш ти, или някой друг, но аз не мога. Бог създал за 7 дена света, нищо, че света е на милиард години, а човечеството се е пръхнало преди 2 дена. Бог създал Адам и Ева, нищо, че от два индивида не може да се получи популация и тнт и ТНТ И ТНТ.  Кажи ми сега, вярваш ли в извънземните? Защото има повече доказателства за съществуването на милион форми на живот и цивилизации в космоса, от колкото за някои неща в библията. И скоро ще ги открием! И друга планета може да заселим, като унищожим от простотия нашата...
Виж, не отричам всичко, с много неща съм съгласен с вас и религията, вярвам, че има някаква истина, но всичко останали подробности, за мен не са сериозни.   Има толкова

много хора с добри сърца, които живеят достойно на тази Земя и без

да вярват в никакви религии, но според теб всички те са обречени. Както и ислямистите и всички нехристияни нали. Е, какъв е смисъла да ви Вярвам? Защо точно на твоята религия? Един ислямист от другата страна на портата знаеш ли, че ще ми изкара същите аргументи като вашите в защита на неговата религия? Правил ли си дебат с някой буда?  Всеки прав за себе си. Еми прави бадете, аз ще върва по своя си път, ще държа на моралните ценности и на интелектуалните такива и не ми пречете. Друг човек ще следва духовно съвършенство, него избор. 
Накрая ще кажа, че злото е нужно, няма изчезне никога. Ние сами се нуждаем един вид от злото, за да се научим да бъдем добри.. Равновесна константа.
Човек