- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Има ли начин да забравя Бог?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

ми те може и да са и най-вероятно са(зависи от случая, някои убиват, а после се молят на лицемерния християнски бог--- "ооо аз убих, ама се разкайвам, така трябваше", "намаше друг начин", "прости ми, много се разкайвам"...-имаше такъв образ в серийния бг филм "Фамилията"-където сега тоя е в биг брадър-Иво Аръков , убиваше, измъчваше, беше дясната ръка на боса и вършеше черната работа така да се каже)" , ама ако им вземат интервю, ще кажат, че са вярващи християни примерно-пуска се по медиите, и така се обработват масите
наистина ли не ги знаеш тези неща?
иначе, ако аз бях бог, някой който си е позволил да отнеме човешки живот, бих го наказал още в този, ама не да го оставя да е богат благодарение на убийствата и злодеянията, които е вършил (и да си се кефи цял живот тука), с идиотската идея, че ще го накарам (или той ще ми се моли и ще ми казва че се разкайва за това) само да се терзае душевно и да се разкайва-сеш се?- а кво остава да му простя, че и да го взема в рая-вечното блаженство и пълно щастие (rofl) , щото се разкайвал-каква файда? - стига абсурди - щото твоя бог и убийства прощава уж хухуху,
Знаеш ли колко ми е удобно да убия някой за да му взема кинтите(или къвто и да било ресурс) и после да се разкая пред твоят бог? - всяко злодеяние мога да оправдая така, или да си намеря причина-"нямаше кво ад ям"-"наложи се", "така стана" "не исках да го убивам, но той се противи и се наложи"-правя го и после се разкайвам, за да ида в рая или да си успокоя съвестта/съзнанието? - kill yourself with this logic
Последно редактирано от fire_magic : 11-09-2014 на 00:03