Първоначално написано от
FemaleEyes
Няма логика това което казваш, библията казва че БОГ ни наказва за греховете(а аз имам много такива). Какво ще кажеш за това? Освен това аз съм слушал много гласове в главата ми включително гласа на Исус, и от всичко това получих следното изчисление - Исус ме спасява от наказанието което е пратено от СОБСТВЕНИЯ МУ БАЩА! Може наистина лукавия да ме е карал да ги правя тези грехове, но БОГ е този които ме наказва не е ли така? Мислел съм да стана сатанист не за да печеля нещо а за да правя всичко което БОГ МРАЗИ и да направя вярващите невярващи за да си отмастя за наказанието! Не стига че ще ме наказва в вечни мъки но и на земята ???????? Аз съм се обръщал към исус и той винаги ми е помагал не отричам! Имаше период в които ме беше срам от хората и тогава почнах да се кръстя всеки път преди да изляза навън и постепенно спрях да се срамувам и притеснявам. Обърнах се към исус също така и за приятелка но нищо не стана а аз не мога да чакам. Каквото и да става то е ясно че библията ще я хвърлям в боклука, но трябва да забравя че духовния свят съществува. сатанинските мисли не ги мисля аз, те автоматично ми идват в главата може да са от лукавия но Бог може да ги спре ако ме обича. Всъщост на мен не ми пука дали бог ме обича или не аз го мразя с цялата си душа и същество. Човек никога не може да е сам в мислите си защото или лукавия или бог ще се намесят. Човек никога не може да отиде някъде сам да си постои и да си помисли че никои не го гледа.... защото шибаните бог и лукав ли как го наричаше ще се намесят и просто искам да ги разкарам аз не искам да служа на никаква религия. Мен нищо не може да ме убеди че духовния свят не съществува! Вярата е проклятие също като красотата и всичко хубаво. Как може бог да е толкова жесток че да праща хората в ада ЗАВИНАГИ? да бяха 10000000 милиарда години важното е че ще има край, НО ЗАВИНАГИ?????????? АЗ АКО БЯХ БОГ ЩЯХ И ДВАМАТА ДА ГИ ПРАТЯ В АДА И ЛУКАВИЯ И БОГ И ДВАМАТА В АДА ЗАВИНАГИ ЧЕ ДА ВИДЯТ И ТЕ КАКВО Е ДА ПРЕЧУПВАШ ДУШИ! МИСЪЛТА ЧЕ БОГ ЩЕ БЪДЕ ХВАЛЕН ДОРИ В АДА МЕ КАРА ДА ПОЛУДЯВАМ ОТ НЕРВИ ТОЛКОВА МНОГО МРАЗЯ БОГ НАПРАВО НЕ ИЗДЪРЖАМ.