Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
Няма логика това което казваш, библията казва че БОГ ни наказва за греховете(а аз имам много такива). Какво ще кажеш за това? Освен това аз съм слушал много гласове в главата ми включително гласа на Исус, и от всичко това получих следното изчисление - Исус ме спасява от наказанието което е пратено от СОБСТВЕНИЯ МУ БАЩА! Може наистина лукавия да ме е карал да ги правя тези грехове, но БОГ е този които ме наказва не е ли така? Мислел съм да стана сатанист не за да печеля нещо а за да правя всичко което БОГ МРАЗИ и да направя вярващите невярващи за да си отмастя за наказанието! Не стига че ще ме наказва в вечни мъки но и на земята ???????? Аз съм се обръщал към исус и той винаги ми е помагал не отричам! Имаше период в които ме беше срам от хората и тогава почнах да се кръстя всеки път преди да изляза навън и постепенно спрях да се срамувам и притеснявам. Обърнах се към исус също така и за приятелка но нищо не стана а аз не мога да чакам. Каквото и да става то е ясно че библията ще я хвърлям в боклука, но трябва да забравя че духовния свят съществува. сатанинските мисли не ги мисля аз, те автоматично ми идват в главата може да са от лукавия но Бог може да ги спре ако ме обича. Всъщост на мен не ми пука дали бог ме обича или не аз го мразя с цялата си душа и същество. Човек никога не може да е сам в мислите си защото или лукавия или бог ще се намесят. Човек никога не може да отиде някъде сам да си постои и да си помисли че никои не го гледа.... защото шибаните бог и лукав ли как го наричаше ще се намесят и просто искам да ги разкарам аз не искам да служа на никаква религия. Мен нищо не може да ме убеди че духовния свят не съществува! Вярата е проклятие също като красотата и всичко хубаво. Как може бог да е толкова жесток че да праща хората в ада ЗАВИНАГИ? да бяха 10000000 милиарда години важното е че ще има край, НО ЗАВИНАГИ?????????? АЗ АКО БЯХ БОГ ЩЯХ И ДВАМАТА ДА ГИ ПРАТЯ В АДА И ЛУКАВИЯ И БОГ И ДВАМАТА В АДА ЗАВИНАГИ ЧЕ ДА ВИДЯТ И ТЕ КАКВО Е ДА ПРЕЧУПВАШ ДУШИ! МИСЪЛТА ЧЕ БОГ ЩЕ БЪДЕ ХВАЛЕН ДОРИ В АДА МЕ КАРА ДА ПОЛУДЯВАМ ОТ НЕРВИ ТОЛКОВА МНОГО МРАЗЯ БОГ НАПРАВО НЕ ИЗДЪРЖАМ.
или си голям трол, или разсъжденията ти наистина са много тъпи, колко пъти си се молил досега на Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог за спасение?!, но е сигурно, че почти не си го правил, затова или почни да призоваваш истинския Бог Отец, искайки от Него да отмахне злото от теб в името на истинския Исус Христос, или се занимавай с нещо друго там, както правят нормалните невярващи/неокултисти, но недей да казваш, че Той ти е виновен, това че си чел Библията, не означава, че си я разбрал само защото си я чел - ако ще и да си я (пре)прочитал хиляди пъти, затова, след като не познаваш (пак подчертавам) Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, недей повече да тролиш, но гледай как да почнеш да бъдеш нормален човек, а не някакъв средностатистически четящ, който вярва на всичко (на)писано, имай предвид, че някои трябваше да отправят молитви към Него по хиляди пъти на ден в продължение на месеци и години докато Той изпълни техните истински имена, при това (подчертавам) най-съвършени молитви, а ти очевидно още дори не си започнал да вярваш в Него, нито си започнал да вникваш във вярата така щото наистина да не допускаш тя да бъде неправилна/погрешна, така че при такова положение как искаш истинският Бог да ти помогне, когато ти дори твърдиш, че мразиш Бог, и Му приписваш вина, при положение че Той винаги е бил абсолютно безгрешен?!, защо по-добре не си запълваш времето с развлечения като нормалните хора, отколкото да съдиш истинския Господ Бог, Който никога не е имал дори съвсем малко вина?!