.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: HELP HELP

ndm_ndm
    Guest

Cool HELP HELP

здравейте! От едно известно време харесвам едно момиче познаваме се много от скоро играя в един ансамбъл тя е певица в хора на ансамбъла а аз съм танцьор там имам и само фейсбоок профила. Не знам нищо за нея има ли си приятел или дали някой я харесва не знам какво да правя страх ме е ако бъда директен дали няма да ме отхвърли, не знам какво да правя моля ви за помощ и съвет как да подготвя почвата как да я поканя да излезем

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Какво разбираш под "да бъда директен"?

ndm_ndm
    Guest
    да и кажа че я харесвам

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    И идеята ти е да й кажеш "ЗДРАСТИ, ХАРЕСВАМ ТЕ, МНОГО СИ ХУБАВА, СЛАДКА, ИМАШ УНИКАЛНИ ОЧИ И УСМИВКА, АЙДЕ ДА СИ УГОВОРИМ ЕДИН ДЕН ЗА СРЕЩА?" и се чудиш дали е правилен ход ли?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Можеш да я поканиш навън след репетициите, да изпиете по едно (кафе или биричка, според момичето ). Така ще можеш да я опознаеш, да разбереш що за човек е и дали е обвързана или не. Иначе ще те помисли за много повърхностен човек. Представи си някой, който почти не познаваш да ти изтърси, че те харесва?

Голям фен Аватара на Starless
    Говорили ли сте си за нещо? Завържи първо поне 2-3 пъти някакъв разговор и тогава се ориентирай към покана за излизане, че така изведнъж нещо не ми се връзва това да сa ти първите думи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си