здравейте! От едно известно време харесвам едно момиче познаваме се много от скоро играя в един ансамбъл тя е певица в хора на ансамбъла а аз съм танцьор там имам и само фейсбоок профила. Не знам нищо за нея има ли си приятел или дали някой я харесва не знам какво да правя страх ме е ако бъда директен дали няма да ме отхвърли, не знам какво да правя моля ви за помощ и съвет как да подготвя почвата как да я поканя да излезем
И идеята ти е да й кажеш "ЗДРАСТИ, ХАРЕСВАМ ТЕ, МНОГО СИ ХУБАВА, СЛАДКА, ИМАШ УНИКАЛНИ ОЧИ И УСМИВКА, АЙДЕ ДА СИ УГОВОРИМ ЕДИН ДЕН ЗА СРЕЩА?" и се чудиш дали е правилен ход ли?
Можеш да я поканиш навън след репетициите, да изпиете по едно (кафе или биричка, според момичето ). Така ще можеш да я опознаеш, да разбереш що за човек е и дали е обвързана или не. Иначе ще те помисли за много повърхностен човек. Представи си някой, който почти не познаваш да ти изтърси, че те харесва?
Говорили ли сте си за нещо? Завържи първо поне 2-3 пъти някакъв разговор и тогава се ориентирай към покана за излизане, че така изведнъж нещо не ми се връзва това да сa ти първите думи