.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Лубрикант

Hybrid View

Лубрикант

Здравейте, никога не съм използвала лубрикант , но мисля,че имам нужда. Обикновено не съм достатъчно овлажнена почти всеки път по време на секс , а знаете,че е неприятно както за мене , така и за приятеля ми. Искам някой ако може да ми даде повече информация за лубрикантите. Кои са най-хубави? И може ли примерно да го нанеса 15 минути преди половия акт. Лепкави ли са?
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

Хвалят Глайтгелен, но не съм го пробвала. Синият на Дюрекс не е лош. Иначе защо искаш да го нанасяш 15 минути преди секс?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Иначе защо искаш да го нанасяш 15 минути преди секс?
    Защото приятелят и слага презерватива преди срещата им.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Защото приятелят и слага презерватива преди срещата им.

Винаги е по-добре да се подготвиш с малко стимулиращи мазила или отпускащи ) Аз си поръчвам онлайн , най- често от www.sexshop.bg и нямаме никакви оплаквания Даже сега мислим да изпробваме и някакви играчки, но не сме решили точно какви ..там има доста богат набор от артикули d А и сега са пуснали промоция - купуваш за 200 а плащаш само 100! Ако искате възползвайте се и вие )

Повече от фен Аватара на Тодор
    Използвай чисто масло от гроздови семки/виж по аптеките има/за интимната област- без други добавки.но това не е решение на проблема!намери от какво се получава това пресъхване и гледай да се оправиш .не се страхувай,най често се дължи на глупости, а не на болест

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    И с бебешко олио става на Джонсън доста е мазно става и за дупето даже

Цитирай Първоначално написано от nansi_2005 Виж мнението
    И с бебешко олио става на Джонсън доста е мазно става и за дупето даже
    Глупости. С 5лв за лубрикант няма да обеднеете. Особено ако правите секс с презерватив, олиото може да го скъса. Използвайте лубрикант на водна основа, не на мастна.

Глупости. С 5лв за лубрикант няма да обеднеете. Особено ако правите секс с презерватив, олиото може да го скъса. Използвайте лубрикант на водна основа, не на мастна.
    Абсолютно!

не говоря за 5-те лева а за това че ние не правим с презерватив (7 год заедно) а когато правим опити за отзад от Дюрекс зеления гел я щипе .... така че трябваше да има нещо друго и това е ОК

Важно е д се знае, че презервативте са несъвместими с лубриканти на мастна основа. А ти и гаджето ти какво използвате вместо лубрикант и дали е ок, ваша си работа.

Важно е д се знае, че презервативте са несъвместими с лубриканти на мастна основа. А ти и гаджето ти какво използвате вместо лубрикант и дали е ок, ваша си работа.

Е аз задължих ли някой да го ползва ? Казвам от опит при нас как седят нещата ... А който иска да опитва кой не иска да слуша теб това е

Как бебешко олио ще ползвате във вагината.... Това е минерално масло, петролен дериват и изобщо не е подходящо за лигавици! На опаковката пише "Само за външна употреба"! Ще си докарате някоя екзема или инфекция на половите органи! ...
    Колкото до лубрикнатите на Дюрекс и Спортекс и подобни, нормално е да има щипане от тях - просто прочетете съдържанието и ще видите 5 вида синтетични силикони, които имат много вредно действие върху кожата, а пък за там долу не ми се мисли. Не се подвеждайте от израза "на водна основа" - това е от значение единствено за презервативите, за да не се скъса латексът, и далеч не означава "безвредно" и "натурално". Използвайте чисти етерични масла за тази цел, смятам, че това е най-безвредно и безопасно за интимните области.

И аз се интересувам за http://i.ebayimg.com/00/s/MTYwMFgxNjAw/z/55UAAOxyVaBSrDtt/$_35.JPG като за първи път ... мнения?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си