.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Имам въпрос

Първо да се извиня затова, че още първата ми тема не е на мястото си но не открих такова.

Та, въпросът ми е.. в края на седмицата ще се видя с едно момиче, къде би било добре да я заведа? Само приятелка ми е.

Надявам се тя да не е регистрирана тук, защото ако в последствие разбера, че го е видяла ще ми стане много кофти.

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Добре дошъл!
    Ако я считаше само за приятелка нямаше толкова да умуваш къде да я заведеш, но както и да е. :д Таа, като за първо излизане може да отидете на кино и преди и след прожекцията да се мотаете из центъра или в някоя градинка и да си говорите. Може да я заведеш и в игрална зала. НЕ хазарт :д, а боулинг, билярд, въздушен хокей и тн. За сладолед вече е студено, но може да отидете и на сладкарница. Дано да съм помогнала, успех!

Най-лесният вариант е да я заведеш на кафе. Избери уютно местенце, където можете да се отпуснете и да си говорите.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на baby_baby
    Някъде на кафе

Мега фен Аватара на RapExotic
    Първо кажи на колко сте, по кое време на денонощието смятате да си виждате (през деня/вечерта), колко близки сте си .. Така е много общо казано.

Цитирай Първоначално написано от Kitty Bloom Виж мнението
    Добре дошъл!
    Ако я считаше само за приятелка нямаше толкова да умуваш къде да я заведеш, но както и да е. :д Таа, като за първо излизане може да отидете на кино и преди и след прожекцията да се мотаете из центъра или в някоя градинка и да си говорите. Може да я заведеш и в игрална зала. НЕ хазарт :д, а боулинг, билярд, въздушен хокей и тн. За сладолед вече е студено, но може да отидете и на сладкарница. Дано да съм помогнала, успех!
    Ами, повечето момичета биха се впечетлили от хазарта игрална зала по-скоро..
    Благодаря!

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Първо кажи на колко сте, по кое време на денонощието смятате да си виждате (през деня/вечерта), колко близки сте си .. Така е много общо казано.
    Ами по принцип питах само къде би се радвало момиче да я заведа.. И затова по-скоро исках мнения от момичета.
    Вероятно ще е вечерта, и не сме си толкова близки, но ще се сближим...

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Най-лесният вариант е да я заведеш на кафе. Избери уютно местенце, където можете да се отпуснете и да си говорите.
    Точно аз на кафе едва ли бих се отпуснал, но благодаря!

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Някъде на кафе
    Мерси.

Мега фен Аватара на 102
    хапнете пица/пържени картофки
    разходете се
    общувайте
    успех

Супер фен Аватара на NissaN
    Заведи я у вас и може да станете повече от приятели.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    хапнете пица/пържени картофки
    разходете се
    общувайте
    успех
    Мерси!

Цитирай Първоначално написано от NissaN Виж мнението
    Заведи я у вас и може да станете повече от приятели.
    Стига да искаме ще стане.. Друг е въпроса дали аз искам.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    На хотел, няма смисъл да я лъжеш, в крайна сметка и двамата знаете защо ще се виждате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си