.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Хем парите му в джоба, хем ръцете му на топло...

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    Цитирай Първоначално написано от Ivanchobe Виж мнението
    Хем парите му в джоба, хем ръцете му на топло...
    кажи че има по-хубава работа а ?
    иначе това една жена да отиде на мъж гинеколог си е чисто "ела ме наеби".... предполагам и затова другите момичета не са коментирали пък и доста често ходиш на преглед.... явно ти харесва как те пипа "случайно "

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от nansi_2005 Виж мнението
    иначе това една жена да отиде на мъж гинеколог си е чисто "ела ме наеби"....
    Само жена може да е толкова тъпа и да дели лекарите на мъже и жени.
    Ти сигурно отивайки на уролог и попадайки на жена, ще решиш, че ще правиш секс.

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Само жена може да е толкова тъпа и да дели лекарите на мъже и жени.
    Ти сигурно отивайки на уролог и попадайки на жена, ще решиш, че ще правиш секс.
    дали само аз ги деля на мъже и жени а ? а и ако отидеш при докторка и тя те погали по специален начин ти ще си помислиш друго нали ? прегледайте се... не познавам момиче което ходи при мъж гинеколог и същите тези никога не са ми казвали че доктора ги пипа по специален начин .... а вие си мислете за мен какво си искате ... Дреме ми на чорапите

Супер фен Аватара на shmatarok
    иначе това една жена да отиде на мъж гинеколог си е чисто "ела ме наеби".... предполагам и затова другите момичета не са коментирали пък и доста често ходиш на преглед.... явно ти харесва как те пипа "случайно "
    Много си прост. Честно.

Авторке, ако наистина гинекологът ти си позволява да те пипа по "по-специален начин" и това не е само във фантазиите ти, то тогава недей да се хвалиш много-много ами се замисли да си намериш нов доктор, понеже това не е нормално. Има си даден начин, по който медицинско лице и пациент могат да контактуват.
    Няма значение ти за колко атрактивен го смяташ или дали познава майка ти, стринка ти или комшийката от горният етаж, той е на работа, не на среща.

кажи че има по-хубава работа а ?
    Бива ли такова нещо?
    Последно редактирано от HollyGolightly : 11-09-2014 на 22:54

Не ме пипа по интимните ми части , а става въпрос за непринудено докосване, например по рамото , след като е пуснал някоя шега.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си