.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Мен пък супер много ме издразниха някои, примерно Орлин Горанов, които говореха само в единствено число, все едно само тя е участвала и дума не обелиха за двете момченца, а те са толкова скромни дечица.
    да и аз наскоро гледах някакви интервюта и това ми направи грозно впечатление

иначе забравих да отбележа, че много ме впечатли как хубаво са съчетали цветовете на костюмчетата и папионките на момченцата, роялите и рокличката на крисия

а колкото до песничката, въореки че явно мелодията и не е оригинална, пак се е получила хубава
    Последно редактирано от galaxy29 : 11-30-2014 на 16:24

Голям фен Аватара на TIFOSO
    кой победи

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Италия

Голям фен Аватара на TIFOSO
    аз бях за Иран

мафия

мафия

мафия
    Последно редактирано от TIFOSO : 11-30-2014 на 17:20

Повече от фен Аватара на d-r.Zob
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Мелодията на песента е изплагиатсктвана. Всички, на които праних оригинала се съгласиха.
    А дечицата едва ли са си писали песента те, така че не ги виня изобщо. Много са сладки и тримата. И не мога да повярвам колко ужасни хора има, които нападаха двете момченца, за имената им и как нямали право да представят България. На Запад, ако някой ми каже, че нямам право да правя нещо на база името ми преспокойно мога да го обвиня в расизъм.
    Песента е послание точно срещу такива реакции. България могат да представят, дори и изпълнители от чужбина, готови да застанат под името и знамето на България. Лошото в случая е, че не Крисия и братчетата-близнаци се представяха на този конкурс, а корпоративната организация, експлоатираща децата и бедните им семейства с цел печалба. Най-скандално за мен е, че този бизнес интерес разпали национална вражда на детски конкурс, макар и с благовидно послание. Това, което ме радва е, че милионите които пръснаха, бяха хвърлени на вятъра, защото домакинството догодина, от което трябваше да извлекат най-голяма печалба, отиде в друга страна и този бизнес кръг остана с пръст в уста.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си