.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 263

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Е, нормално... Кличко може да си позволи най-добрите треньори и анализатори, естествено, че ще е по-подготвен... Според мен, Пулев визираше това и привилегиите за шампиона с думата "мафия". Защото правилата трябва да са за всички, а не да се налагат от единия състезател. Да не говорим за три пъти по-големият му опит.
    Съгласен съм за недостойното поведение на и извън ринга, но го отдавам на стреса, емоциите и нервите около всички тези измъквания на Кличко. След толкова много разиграване, Кубат беше видимо неуравновесен още преди мача, което е било и стратегията на щаба на Кличко.
    По твоята логика има един единствен начин някой да си загуби колана - естествена смърт.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    В интерес на истината Витали е с висше образование, нещо което се среща изключително рядко в тези среди.
    90% от чалгарките са с висше, сещай се как и Кличко е получил своето.
    На мачът може да е размазал Пулев, но това по никакъв начин не променя мнението ми, че няма акъл и го ползват като марионетка.
    Ние тук се смеем на тиквата, че ни е премиер, но украинците могат да ни задминат, ако вземат да изберат тоя тупан.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    В интерес на истината Витали е с висше образование, нещо което се среща изключително рядко в тези среди.
    90% от чалгарките са с висше, сещай се как и Кличко е получил своето.
    На мачът може да е размазал Пулев, но това по никакъв начин не променя мнението ми, че няма акъл и го ползват като марионетка.
    Ние тук се смеем на тиквата, че ни е премиер, но украинците могат да ни задминат, ако вземат да изберат тоя тупан.
    Имбециле, Пулев с Витали ли се би, бе?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Имбециле, Пулев с Витали ли се би, бе?
    Той и Владимир има висше образование. Затова и прякорите им са Dr. Ironfist и Dr. Steelhammer ; )
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Той и Владимир има висше образование. Затова и прякорите им са Dr. Ironfist и Dr. Steelhammer ; )
    Да, но Владимир няма политически аспирации.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Да, но Владимир няма политически аспирации.
    Засега : )
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Засега : )
    И така да е, не променя факта, че имбецила бърка братята.

anonymous708973
    Guest
    Подочул е Дрейд оттук-оттам нещо, обаче иначе всяко второ изречение започва с "Не знам дали сте наясно...".
    Никой от останалите нe прояви подобно високомерие.

Мега фен Аватара на draid
    Да но не Владимир е тръгнал да се занимава с политика, за това говорех за Витали. Не че като поостарее няма и той сигурно да се хвърли на там. Аз още в началото казах, че симпатизирам много повече на брат му, тъй като той никога не е падал на ринга. Не смятам обаче, че има капацитет да бъде какъвто и да е политик и се чудя защо при тия пари които изкарваше му е нужно да се занимава с подобно нещо.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Подочул е Дрейд оттук-оттам нещо, обаче иначе всяко второ изречение започва с "Не знам дали сте наясно...".
    Никой от останалите нe прояви подобно високомерие.
    Ама отговори ми директно бе душа, не е нужно да си търсиш патерица.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    По твоята логика има един единствен начин някой да си загуби колана - естествена смърт.
    Не, нали се сещаш, че в един момент възрастта си взима своето, ако не се оттегли навреме? Опитът и парите са предимство, но когато започнеш да се задъхваш, не ти вършат особена работа.
    Освен това, ако правилата бяха правила за всички и не позволяваха на Кличко да кръшка толкова дълго време, шансовете на Кубрат щяха да са доста по-добри. Не казвам, че 100% щеше да го бие, но поне щеше да има реален шанс да го направи. От самото начало Кличко е знаел кога ще се състои мачът и се е готвил точно в този ден да е в най-добрата си форма, докато на Пулев му се налагаше да се поддържа във върхова кондиция почти година, което е невъзможно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си