.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Hybrid View

Ами да си учим децата тогава не да пишат и да четат , ами на изкуството на френската любов. Че да могат на 13 14 год да са достатъчно компетентни и с богат опит , за да коментират щом е редно и е правилно. Само аз ли мисля,че на 14 год да изпразва мъж без ръце е ненормално,нищо че майка и го прави?

bad_girlll
    не, повечето мислят като теб

голяма част дори не се усещат защо децата им правят същите работи, които ги виждат от родителите си.

Аз мисля, че някои неща са глупости и за големите и за малките.

Единственото, което ме издразни в заглавието на темата е, че всъщност като слагаш (+1 8 ) не правиш нищо, освен провокация към непълнолетните и привличане на вниманието им.
    все пак сме във тиин форум.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от bad_girlll Виж мнението
    Ами да си учим децата тогава не да пишат и да четат , ами на изкуството на френската любов. Че да могат на 13 14 год да са достатъчно компетентни и с богат опит , за да коментират щом е редно и е правилно. Само аз ли мисля,че на 14 год да изпразва мъж без ръце е ненормално,нищо че майка и го прави?
    То на 14 години и с ръце също не е много нормално момичета да изпразват мъж. Но е факт. И понеже не можем да променим фактите, по - добре е да се минимизира дефекта, като поне им се даде на лапишняците малко сексуална култура, за да не стават и по - големи бели.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си