- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Кое е най-силното приспивателно? СПЕШНО Е!
Планирам да си купувам приспивателни и да стоя буден колкото се може по-малко. Да спя по 12 часа и като се събудя единственото нещо което ще правя е да хапна нещо и да пия още приспивателно и така да спя постоянно. Алкохола може да ми отнесе главата за 3-4 часа макс.. и после като легна ще спя само няколко часа при това като се събудя ще ме боли главата.. за това мисля да пробвам с приспивателни. Можете ли да ми препоръчате някакви евтини и безопасни?
Отиди в болница , там да те приспят в медикаментозна кома .
знаеш ли какво става като се събудиш?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ако това не беше опасно бих спал цял месец, но точно защото е опасно ще го направя само за една седмица. Които мисли позитивно си мисли че живота си струва, той е прав. Които мисли негативно си мисли че живота не си струва, той също е прав. Всеки си има причина да живее, хората които не искат да живеят значи нямат причина нали така? Аз съм стигнал до тази логика когато съм мислел негативно и позитивно.
Помоли някой твой познат да те халоса с нещо по кухата кратуна, не ми се вярва да ти откаже и ще заспиш, може и да си забравил всичките си проблеми като/ако се събудиш
Защо все ми пишеш в темите като не обръщам внимание на излишните ти коментари?
аз лично не мисля че е толкова красива но това си е лично мое мнение.
Всеки с вкусът си все пак.
Поне сини очи ли има
Ти прочете ли какво написах? "Шансовете да говоря с нея са минимални, а да сме заедно направо никога." Преди всичко за да говоря с нея трябва някой да ми уреди среща или нещо такова, а аз няма нито 1 приятел. Единствения човек които го чувствам близо до приятел с него се виждаме веднъж в годината както се вика... тази година с него съм се виждал само около 7 пъти. Като цяло аз не излизам от у нас, спя през деня и съм във виртуалния ми свят през нощта. Ти как очакваш това момиче да ме хареса като преди всичко съм грозен и асоциален. Също така нямаме общи неща, аз по цели нощи си губя времето из форумите и игричките ми и не се интересувам от нищо друго. Не харесвам филми апък едвам намирам музика която да ми хареса. А колкото до това да сме заедно? Хмм, тя е красиво момиче и съм на 100% че си има приятел. Ако някой ден имам това момиче аз ще мисля че не съм го постигнал аз ами се е намесила всевиша сила.
до кога ще се самосъжаляваш?
и аз не съм красавец с изключение на ярко сините очи на фона на бялата кожа и кестенявата коса
тежа към 110кг а съм само 183см не съм някой от приказките НО
имам свое мнение имам нужния интелект и най-вече свой собствен стил който ме кара да изпъквам
забелязват се различните ако съм овца съм черна разбираш ли?
всеки човек е различен ти виждаш лошото виж и доброто в теб
иначе жените трудно ме забравят
ами ти си объркан тинейджър, отдаден на внушения , и също нездраво мислещ, но това е ,защото си малък,
има такива много