.
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Threaded View

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от iwwocXr Виж мнението
    Безчувствен социопат си.
    Чак пък.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Чувстваш, че ти е сигурен , заради това смс-ите не са приятната изненада, която може би е подклаждала везната към " заедно ще сме със сигурност" в предната връзка, в която е имало колебания.
    Е, аз не съм казала, че смс-ите не са ми приятна изненада. Исках да дам простичък пример, че еуфорията я няма, не че не ми е приятно или не ме радват, което съвсем не е така. Но си права за "заедно със сигурност". Тук си мисля, че никога няма да ме остави, ако не направя аз самата нещо, за да го предизвикам.

Между другото, приятеля ти деен ли е във връзката? Също така, деен ли е в живота?
    Във връзката - да. Във живота.. ами, зависи. Поема много инициативи, но ако например сме в компания събрани много хора, обикновено се включва в разговорите рядко, но на място. По-мълчалив и наблюдателен е. Когато е само с мен обаче, разбира се, не си мълчим. :Д
    Романтичен ли е?
    Не ми го е показвал досега. Появявал се е с рози де, ама това е най-романтичното, което е правил, но все пак нямаме и три месеца. По принцип мисля, че може да бъде.

По-голям ли е от теб?
    Две години.

И как изглежда бтв ( висок, нисък, нормален, нежни черти или по-груби черти )?
    Ох, височината ми е болна тема тука. На една височина сме, 176 да е макс. По принцип винаги заглеждам доста по-високи момчета, ама на, знаех си, че както си харесвам само високи накрая ще съм с някого, с когото сме на една височина. Къса коса, светло кестенява, набола брада, май са му мааалко по-грубички чертите.

И
    В учене/работа какъв е - има ли лидерски и организационни умения, умното момче, което може да поправи всичко ли е, или пък просто е отговорен и прави каквото е необходимо? По-скоро питането ми е кариерист ли е, или има други приоритети.
    Също, какви хобита има?
    Лидерски не мисля, досега не е проявявал, организационни - да. По принцип е доста организиран и когато тръгне да прави нещо сяда, прави си план как да го направи и го прави без да увърта много-много. Общо взето да, приемам го като човек, който може да се справи с почти всякаква ситуация, защото някак си винаги "оправя" нещата. Адски спокоен е, дори и в по-объркани и заплетени ситуации. Не е кариерист в егоистичния смисъл на думата. Иска да има кариера, но да я споделя с някого. Тоест, създаване на семейство и кариера вървят ръка за ръка.
    Хобита - книги и баскетбол.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си