- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Предколедни душевни терзания.
Чак пък.
Е, аз не съм казала, че смс-ите не са ми приятна изненада.Исках да дам простичък пример, че еуфорията я няма, не че не ми е приятно или не ме радват, което съвсем не е така. Но си права за "заедно със сигурност". Тук си мисля, че никога няма да ме остави, ако не направя аз самата нещо, за да го предизвикам.
Във връзката - да. Във живота.. ами, зависи. Поема много инициативи, но ако например сме в компания събрани много хора, обикновено се включва в разговорите рядко, но на място. По-мълчалив и наблюдателен е. Когато е само с мен обаче, разбира се, не си мълчим. :Д
Не ми го е показвал досега. Появявал се е с рози де, ама това е най-романтичното, което е правил, но все пак нямаме и три месеца. По принцип мисля, че може да бъде.
Две години.
Ох, височината ми е болна тема тука. На една височина сме, 176 да е макс. По принцип винаги заглеждам доста по-високи момчета, ама на, знаех си, че както си харесвам само високи накрая ще съм с някого, с когото сме на една височина. Къса коса, светло кестенява, набола брада, май са му мааалко по-грубички чертите.
Лидерски не мисля, досега не е проявявал, организационни - да. По принцип е доста организиран и когато тръгне да прави нещо сяда, прави си план как да го направи и го прави без да увърта много-много. Общо взето да, приемам го като човек, който може да се справи с почти всякаква ситуация, защото някак си винаги "оправя" нещата. Адски спокоен е, дори и в по-объркани и заплетени ситуации. Не е кариерист в егоистичния смисъл на думата. Иска да има кариера, но да я споделя с някого. Тоест, създаване на семейство и кариера вървят ръка за ръка.
Хобита - книги и баскетбол.
Последно редактирано от Colouring : 12-22-2014 на 20:08