- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размер на пениса на тиинейджъри и честа мастурбация !!!
Здравейте, аз съм на 14 години (нищо че в профила ми пише 15).Обикновено мастурбирам 5-6 пъти в седмицата(понякой път и повече).Искам да помоля ако някой на моите години чете това може да сподели неговият пенис колко е голям защото не знам моя дали е малък или голям( 15-16 см)Моля отговорете!![]()
Момче, на 14 си и лъскаш 5-6 пъти в седмицата, което ме навежда на мисълта, че не водиш никакъв полов живот.
За какво по-точно ти е да знаеш голям ли е или не? Така и така не го използваш по предназначение.
моят е 2метра
бият те хормоните успокой се
https://www.youtube.com/watch?v=tFfyexYunPs поздрав
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Напълно съгласен със горния пост!!!
Пс: Нали знаеш,че ако мастурбираш по-малко от 7 пъти на седмица,няма да си намериш приятелка?
ne shvanah zashto ako ne masturbirash po-malko ot 7 puti sedmi4no nqma da si namerish priqtelka?
i ne znam zashto si mislite 4e vsqko mom4e na 14 godini ima ve4e polov jivot?!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Моя е 15.5 и бия по около 2-3 пъти на ден около 14-16 на седмица (14 години)