.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Повече от фен Аватара на fls63

по приятелски,но годините..

Здравейте,днес попаднах на нещо странно и реших да го споделя не знам дали е тук мястото на както и да е...изкажете мнението си,моля Ви.
    Бях на гости в една позната на леля ми и дъщеря й си беше оставила фейсбук-а отворен.По принцип не обичам да бърникам в нещата на хората, но видях нещо странно..погледнах и чата(беше си писала с нейна приятелка) и видях,че говорят за мъж(забравих да спомена че дъщерята е на 16) който е поне 29-30 годишен. Темата им беше как тя,иска да спи с този мъж,предложила му и той разбира се не отказал, но не знаела какво да направи,понеже щяло да й бъде за първи път.След това излязох от нейния профил и влязох в моя .... та така де. Аз бях се замислила изобщо възможно ли е това?Не се ли смята за педофилие?!
    Искам мнения.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Аз пък искам нещо за ядене...
    Защо да не е възможно.Даже си мисля вече,че е често срещано.Детето е на 16,което значи че се тресе от хормони.От друга страна мъжът е почти на двойна възраст.По принцип не е редно,но моралът в днешно време е много плаващо понятие.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Но не мисля че е редно.. Все пак тя е на 16 а той на 29 (най-вероятно)..До колкото знам, ако тя е малолетна а той е много по-възрастен,това се счита за педофилие,независимо дали е по желание на двете страни.

Цитирай Първоначално написано от fls63 Виж мнението
    Но не мисля че е редно.. Все пак тя е на 16 а той на 29 (най-вероятно)..До колкото знам, ако тя е малолетна а той е много по-възрастен,това се счита за педофилие,независимо дали е по желание на двете страни.
    Педофилие е но , ако на нея и хареса и не се оплаче няма какво да се направи Такава е работата , освен ако теб не те гложди и не разбереш кой е той и не го нариташ

Цитирай Първоначално написано от sPecTre92 Виж мнението
    Педофилие е но , ако на нея и хареса и не се оплаче няма какво да се направи Такава е работата , освен ако теб не те гложди и не разбереш кой е той и не го нариташ
    хаха добър съвет

Внимавай да не ти се обадят от Хелзинкски копитет или от ДПС, за нарушаване правата и свободите на циганите... ) Те си плющят циганетата още от по на 12-13 и раждат по на 14, а твоята позната е на 'цели' 16.
    Педофилство си е , ама все пак педофилстването е свързано с някаква подмолна и измамна история, т.е баткото да е излъгал детето, в твоя случай става въпрос според мен за курвалък, тя сама се е предложила да бъде изпредофилствана))
    така де!
    бой, йебанье и чалга

Непълнолетна, непълнолетна, малолетни са други лица.

Мега фен Аватара на baby_baby
    мда смята се за педофилия

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    смята се за (и е) курвалък
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    не съм много съгласна просто неосъзнато и отдадена на желание и хормони момиче и един човек които му се иска по-младо не е задължително да е педофил, но не се и изключва и това.. Не знам наистина в днешно време това дали е морално и морала като цяло е доста широко понятие...
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Цитирай Първоначално написано от nezabelejimata Виж мнението
    не съм много съгласна просто неосъзнато и отдадена на желание и хормони момиче и един човек които му се иска по-младо не е задължително да е педофил, но не се и изключва и това.. Не знам наистина в днешно време това дали е морално и морала като цяло е доста широко понятие...
    Не съм особен моралист, но ми е трудно да приема за нормално да си на 16 и да се чукаш с някой, който е 2 пъти по-възрастен от теб. Наясно съм, че има доста такива случаи, но тези връзки са предимно секс и илюзии. Не знам дали е педофилия, за мен по-скоро е курвалък и огромна наивност (граничеща с откровена тъпотия).
    Welcome to the Jungle...

Не съм особен моралист, но ми е трудно да приема за нормално да си на 16 и да се чукаш с някой, който е 2 пъти по-възрастен от теб. Наясно съм, че има доста такива случаи, но тези връзки са предимно секс и илюзии. Не знам дали е педофилия, за мен по-скоро е курвалък и огромна наивност (граничеща с откровена тъпотия).
    +++++

НАЙ- ВЕЧЕ

проблема е в теб и твоите предразсъдъци,завиждане и до някъде на теб ти се иска да си на негово място и сега чрез сайта искаш да провериш дали аджеба има почва твоята нова хрумка!

Добре,Благодаря ви исках да чуя мнения и ми помогнахте до някъде

Повече от фен Аватара на analgin
    педофилия и личен избор са различни неща !
    пълно е с такива , на които им бушуват хормоните и ще си разтворят краката и пред дядо си само да усетят аджеба какво е това секс

Цитирай Първоначално написано от analgin Виж мнението
    педофилия и личен избор са различни неща !
    пълно е с такива , на които им бушуват хормоните и ще си разтворят краката и пред дядо си само да усетят аджеба какво е това секс
    Прав/а си За съжаление все повече момиченца са така..

Така като гледам, нещо я е засърбял личният избор.
    Welcome to the Jungle...

Не се смята за педофилия, след като е навършила 16, вече е непълнолетна, а не малолетна. Има разлика и доколкото знам, когато си непълнолетен, не се води педофилия...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    не е педофилия а секс с непълнолетна и пак е подсъдимо

по принцип лица до 24г получават по-слабо наказание тъй като се смятат за неулегнали сексуално и психически
    25г вече се смятат за напълно израстнали не са под въздействието на хормони и има голям шанс да повторят въпреки излежаната минимална присъда
    за това се налагат строги мерки
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Повече от фен Аватара на hAwk_eye
    Здравейте,днес попаднах на нещо странно и реших да го споделя не знам дали е тук мястото на както и да е...изкажете мнението си,моля Ви.
    Бях на гости в една позната на леля ми и дъщеря й си беше оставила фейсбук-а отворен.По принцип не обичам да бърникам в нещата на хората, но видях нещо странно..погледнах и чата(беше си писала с нейна приятелка) и видях,че говорят за мъж(забравих да спомена че дъщерята е на 16) който е поне 29-30 годишен. Темата им беше как тя,иска да спи с този мъж,предложила му и той разбира се не отказал, но не знаела какво да направи,понеже щяло да й бъде за първи път.След това излязох от нейния профил и влязох в моя .... та така де. Аз бях се замислила изобщо възможно ли е това?Не се ли смята за педофилие?!
    Искам мнения.
    А ти не знаеш ли че това си е нарушаване на личното пространство???? Какво си се разровила в комповете на хората????????????????

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си