- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам да правя секс с гаджето на приятелката ми
Колкото по рано разбере какви боклуци има до себе си толкова по-добре
Личен опит
Аз съм авторката забравих да си активирам акунта....така първо с нея не сме чак толкова големи приятелки като сестри....по-скоро като познати не сме излизали и така нататак.И все пак е грешно и не е правилно ,но на мен и на него ни харесва да се осамотяваме и да се отдадаме на изкушението...дори и да е грешно....
Щом сте просто познати, а не близки приятелки, няма какво да загубиш чак толкова. Докато другото очевидно е нещо, което силно желаеш и ти носи удоволствие. Отдай му се, търси това, което ти носи удовлетвоение на теб, вместо да слугуваш на клишетата на тия комплексирани хейтърчета във форума.![]()
Не мога да разбера какво толкова се вживявате всички ... Първо той ще изневерява не ти, все пак нали той е обвързания.Да ако трябва да гледаме от гледна точка на приятелката ти е кофти ако го направиш ама според мен поне думата "приятел" за цял живот не съществува. Като цяло прави каквото си искаш ако ти дава съвестта и можеш да живееш с това ( все пак няма да убиваш човек, а ще правиш секс) ама знай, че може някой ден и на теб да ти се случи да ти изневерят и повярвай ми мнооогоо боли ... Прецени си сама и прави си каквото знаеш никой не може да те съди за нищо![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Аз към авторката имам следният въпрос: Искаш да си втората или го искаш изцяло за себе си?
Не разваляй приятелството.То е много по-важно от единия секс
абе дечурлига какво кълнете момичето и го карате да се чувства виновна само и само щото не споделя вашата гледна точка...
в крайна сметка това желание е вътре в нас и понякога е по силно от всичко на света!
булка,прави каквото ти душа иска,не търси чуждо мниение и не се допитвай до никой,прави това което искаш,не плащаш данък обществено мнение!
и един съвет трай си знай си само ти какво правиш!
Съвет : Щом ти харесва много и решите да правите секс е напълно вероятно да се влюбиш .Проблема е освен ,че ще си загубиш приятелката ,когато разбере ,ами как мислиш ,че ще просъществува вашата връзка ,щом вече знаеш ,че ти може да си следващата на която ще изневери и това е на 1000 % сигурно !Нещо започнато с лъжи и сълзи ,завършва със сълзи и лъжи -закон Божий ! Така ,че при всички случай ще свършиш зле -сама ,без готиното гадже и добрата приятелка![]()