.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България

Нов телефон за познат

Приятелка от България има Samsung galaxy s3 mini, чиито дисплей се прецака и в момента си търси нов смартфон, който да е в рамките на 200-300 лв. И моя самсунг, с4 мини, се прецака по същия начин, но не ми искаха 150 лв за по правка в чужбина, хах. Не си заслужава 150 лв, та бихте ли ми препоръчали някакъв добър?

Благодаря.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Какво мисли за Lenovo, Asus?
    Имат модели със супер характеристики за смешни пари, лично аз бях в огромна дилема, преди да взема сегашния дзвер.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София, България
    Нейни колеги са я посъветвали за точно Леново или Сони Хперии. Двууми се, обаче, защото не е чувала за тях преди.

Бих и препоръчала с4 мини-то, но не знам как му вървят цените в Б-я, пък и за какво да си взима същия модел, с който вече е имала проблеми.

Град
    пространството на Дисе
    Аз съм с Xperia Z3, щото в крайна сметка надделя желанието да отида в магазина и да преценя на място какво искам, а не да поръчам от алиекспрес нещо по картинка и после да се чудя с какъв акъл съм си взела телефон.

Дриймърке, ще си разровя хронологията и ще ти пратя линкове на моделите, които ми бяха направили впечатление.

http://www.chinaphonereview.com/asus...a500cg?lang=bg
    http://www.aliexpress.com/item/Origi...733813161.html
    Последно редактирано от kalpazanka : 01-10-2015 на 14:26

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    София, България
    Мерси за предложенията. ASUS не е ли китайски? :с Тя няма да се навие на такъв. //макар, че всичко е китайско днес.

A телефони на LG гледала ли си?

Nokia не ще, заради дизайна; Windows също. В крайна сметка между Леново и Сони ще трябва да се избира, ама аз нищо не разбирам, тя още по-малко.

Град
    пространството на Дисе
    В магазина, преди да купя Z3, държах и LG G3, и Samsung Galaxy S5. Щраках, правих снимки, чудих се, щото цената на LG беше определено изкушаваща. Читаво телефонче, обаче не се побира в ценовата рамка, която си задала.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ASUS не е ли китайски? :с Тя няма да се навие на такъв. //макар, че всичко е китайско днес.
    Между другото, сонито ми е мейд ин чайна, така че...

Град
    София, България
    То и Z3 не се побира в ценовата рамка, или?

Има определени модели на LG, които са между 200 и 300 лв.

Град
    София, България
    Много се обърквам -.-

Имам с4 мини, брат ми има с4, гледам с5 мини, всичките ми изглеждат еднакво. Хах. Съвсем не разбирам.

Град
    пространството на Дисе
    Споделям опит само за модели, които в даден момент са били обект на интерес от моя страна. Затова и постнах линковете горе. Брат ми си беше харесал леново-то, а за мен щеше да е асус, ако не бяха проблемите с доставката, гаранцията и не на последно място издаването на фактура. Признавам си, не знам какъв е курсът на долара спрямо лева, обаче постнах линковете за ориентир. Все пак телефон не се купува всяка седмица и инвестицията си струва.

Град
    София, България
    Мхммхмхм. Права си, но посочих ценова рамка с причина. Не и се дават пари за нещо, което толкова бързо се чупи.

Както и да е, де. Посъветвах я със следния: http://www.citytel.bg/lenovo-a536-dual-sim

И откъм памет, камери, инч на скрийна и т.н. е по-добър от предишния и, така че ще видим какво ще каже.

anonymous708973
    Guest
    Моят приятел има HTC One Mini 2, никаква идея какви пари е в България, но е в пъти по-стабилен от пластмасовите самсунги.

Град
    пространството на Дисе
    ^ Моят беше твърдо против. Голямо ровене падна от негова страна, що линкове ми изпрати, от 199 кладенеца вода ми извади, само и само да не е самсунг.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Какво мисли за Lenovo, Asus?
    Имат модели със супер характеристики за смешни пари, лично аз бях в огромна дилема, преди да взема сегашния дзвер.
    аз съм с леново купих си го още като излезе първия ден

батерията му е супер трае с дни като наистина го използвам

не ми е дал дефект няма забив лично съм много доволен даже шефа ми го е яд щото си взе самсунг нот 2 за 1000 а не е нещо повече
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен
    Препоръчвам Apple iphone с план от чужбина . За смешни пари може да се вземе Iphone с мобилен план от чужбина .

Супер фен
    За 300лв нещо с windows phone и gorilla glass 3 задължително

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    Препоръчвам Apple iphone с план от чужбина . За смешни пари може да се вземе Iphone с мобилен план от чужбина .
    евтините неща излизат скъпо
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си