- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- младежко съвещание.
нужно ни е добре развито високопоставено общество сегашното се състои от мутри футболисти и фолк певици
докато хората със знания и интелект които имат мнение по това което се случва са на изчезване
това общество във всички демократични държави играе ролята на контролен орган за политиците тъй като същото това общество може да им докара кошмари и да дава пример на обикновения човек
за пример давам Франция и Италия знаете какво стана там
при нас това общество липсва и най-лошото тези които са на негово място извличат свои ползи от държавата давам за пример мутрите
на 20г има милиони вече и тубак в който могат да ме сложат съвсем спокойно
а футболистите и фолк певиците знаете какъв пример дават живота е чалга цици и алкохол
не може мечтата на едно дете да е ганкстер с лъскава кола
едно време исках да стана машинист
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
за начало може да се осигури извънкласна дейност на подрастващите която да е задължителна и да ангажира тяхното внимание
било то спорт театър авиомоделизъм животновъдство ИТ дърводелство и тн
по този начин няма да им се пълнят мозъците с глупости
по-голям контрол в училищата
повече финансиране за научни дейности които също така и да показват публично резултатите
да има цензура по медиите (в културен апект)
така ще се развият мислещи хора а не такива дето искат да се напият и да се сбият в дискотеката
винаги ще има боклуци но какво да се прави
но според мен това е един начин с времето да навлязат млади и мислещи хора които могат да изпъкнат чрез разума си а не чрез цици
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
По същество и аз това казвам, не може в едно общество идеала да е Георги Илиев или сродните му боклуци.
Не може да си мислиш, че е достатъчно да подмениш овчаря за да се смени и стадото.
Една революция или преврат няма да е нищо повече от обикновеното 'стани да седна'.
Искаш промяна в обществото, тя трябва да е основана на правила, на ред, на закони.
Хванали съдия с подкуп - доживотна забрана за практикуване на професията + конфискация на цялото имущество.
Хванали лекар с подкуп - доживотна забрана за практикуване на професията + конфискация на цялото имущество.
Полицай, прокурор, държавен служител, укриване на данъци от частни и юридически лица, всичко под ножа.
Правила и спазването им, това ти е основата на обществото, не подмяната на Сергей с Боко.
Не, това е съвременен прочит на всички модерни закони. Не е проблема в законите, проблема е в изпълнението им.
Това, което се случва на българската политическа сцена през последните 20 години може да се определи само с една дума - ГАВРА. Те живо си се гаврят с нас, със загубените тефтерчета, #кой, и още един милион явни провокации.
Самия факт, че ти, с цялата ти вродена тъпота, си тръгнал да говориш за полтика е показателен.
Моите ценности са евро-атлантически едиснтвено в твоята глава, в която всичко, що не е руско е евро-атлантическо.
В основата на демокрацията стои редът, наясно ли си какво значи термина 'правова държава'?
А наясно ли си, че в първия момент, в който започнем да прилагаме реда с НОЖ, ще ни изритат от ЕС и НАТО ще ни обвини в терористична организация?
И пак ще ти кажа.
Смяна на правителството, не означава смяна на пастир?
За да се промени това общество, трябва да се въведат промени в неговите системи!