Защото не си пиеш хапчетата, умник. Иначе и аз не съм видял да напишеш нещо смислено и различно от хапливите ти забележки колкото видиш ли дай да изсера поредната тъпотия защото съм папугай и се правя на интересен. И кое не ти харесва в мненията ми или ти се видя грешно? Гореописаните програми се използват предимно за източване на банкови сметки, но намират приложение и в кражби на пароли за социални мрежи, мейл, етц. Това ли е грешно? Или твърдението ми, че не можеш да ги намериш лесно? Защото и това е вярно - докато Slavik вилнееше из интернет, продаваше GameOverZeus за $500-2000. Когато се оттегли от света на финансовите измами, продаде Zeus на Panin, който го пусна в даркнет за около $1000. От 2 години насам, след като Soldier (друг хакер) източи няколко хиляди банкови сметки, се появи Hesperbot - първоначално плъзна в Австралия, но след това основно Турските банки. Цената на Hesperbot стига до $8000 за пълен комплект с всички плугини.
AngelBelchev ! И ти много много не си в час ! Zeus е много стар вирус и никога не се е продавал !, никой не продава кравата за литър мляко ,ако бил е продаван то е по някои измислени сайтове,може също да го купиш но без контрол панела,първо отива всичко при него,после при тебе останките,вземат се паролите и номера на кредитни карти ,говоря ти за сериозни Руски сайтове cardingwolrd.cc carders.su,maza,Славиk отдавна е арестуван, както и сайтовете са затворени от фбр,лично съм говорил с него на cardingwolrd.cc- закритата секция,която регистрацията е 4000 usd ,но беше преди милион години
остана само сайта mazza но там е невазможно да влезеш-започва се от 50 000 usd,и трябва отвътре 3 ма човека да гарантират за тебе,там са 120 най добри руски хакера и не пускат никой лек ден на всички
Последно редактирано от track1 : 09-02-2016 на 16:27