- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сайтове за запознанства?
Имам един genuine въпрос към корб и грозния...
И двамата претендирате, че не ви се получава.. щото сте грозни.. Ми пичове.. грозни хора няма и аз не съм няква първа хубост даже до скоро бях едричък.. пък никога не съм се оплаквал от липса на женско внимание (ся грозния ще каже, че е заради парите) бате в периода 14-20 нямах особено много пари, да не кажа почти хич.. ;д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ти нямаш ли пеперудена кожа да лекуваш бе, кво ме занимаваш с жалкото си зядливо съществуване.
Не знам дали звездите ми "го говорят и дали нищо не знам" като АЗ говорех за написаното на предния пост на корб.. а не какво и къде ми бил казвал.. освен, че си прост, нечистоплътен, мързелив, смотан, кьопав, с огромна липса на социални умения, с хиляди комплекси, с изкривени представи, дървен философ и Други. Си и много ама много тъп и очевадно сляп.
И в момента се опитваш да се заяждаш е тъй колкото да бършеш клавиатурата, сополив, миризлив, деградирал убитак.
Само не знам, как не ти е съвестно да оставяш майка ти да ти пере насраните гащи на 32 години.
Срам и позор.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Айде чиба тъп гъз. Сериозния мъжага дето не знае дали го боли или го сърби. Много зрял и сериозен, богат та чак едвали не ританки закупувал бил чак до мъдрост, но сега бил адски объркания поради разни там причини. Изобщо не смятам да си губя времето с индивид като теб. Просто казах, че отново говориш наизуст. Айде Ариведерчи.Пишех си на Корб.
Последно редактирано от Niakoitam : 09-03-2018 на 16:10
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
A тези "разни причини" означават, да си променя целия живот в името на нея.
Да сменя държавата, работата и прочие.
Неща които ти дори не смееш да си помислиш глупендер, тва ме обърква и ме чуди.
Да се откажа от всичко което съм постигнал. За нея.
Тва въобще дребното ти Сливнишко съзнаийце може ли да го осъзнае?
Dr. Gregory House
Шъ мъ извиниш, че отговарям въпреки, че обещах че няма, но не мога да се въздържа. Но обещавам, че ще ми е за последно. Егааати генералната промяна. Ма тя нали беше само сервитьорка бе? Доколкото си спомням стюардесата беше на друг. Или вече гледаш към друга? Точно така, промени си напълно живота на момента и без да се замисляш въобще. Най-много след 3-4 месеца да трябва да го променяш пак като те знам. Ма ти си силен и умен. Ша се справиш. Вярвам в теб.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Току що го направи!
За пореден път!
Нас ни интересува, за да разберем защо се изказваш в темата.
Признай си най-накрая, защо не ти връзват жените и си сам като куче! Признай си като мъж, че си грозен, хилав и беден!
Напротив, правил си го достатъчно пъти в този форум!
Освен че съм грозен, нямам кинти!
Я как знаеш!
Ти не знаеш какво е наистина да нямаш пари!
Казвал си го в тоя форум, не ме карай да търся, защото ще намеря!
Направи поне едно мъжко нещо в живота си - признай си защо не ти върви с жените!
Не се изказвам ПО темата, а адресирам теб. Прави разлика.
Причините са много по-дълбоки от изброените от теб, но грозен не съм и не съм го казвал. И въобще, не съм длъжен да ти обяснявам на теб. Виж, не на всеки е отредено, нарича се естествен подбор.
И на всеки се случва да се оплаче от нещо, но не го правя постоянно и навсякъде.
You're tryin' to be different, that makes you no different