- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приетите в 119 соу София
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Има ли някой приет в 119 соу , София ? Ако има плс кажете готино ли е училището или да си подавам документите за второ класиране ?
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!

Една фр ще е тамИначе бях там веднъж за олимпиада по физика и си е като всяко у-ще, нищо особено.За учителите нищо не мога да кажа, освен, че квесторката ни беше мн печена

Аз имам един френд който учи там. Даскалото не ми се струва кой знае какво. Може би е малко по добро от обикновенно СОУ. Освен това тази година един от 12-ти клас уби свой съученик... Аз не бих влезнал там! А на теб колко ти е бала ?
мноого малко ... - 26 и нещо ,но мислех , че 119 е по-елитно... Исках там , само щото ми е по-близко ... ама явно не става
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!

Ами с такъв бал... То и моя беше толкова едно време деПървоначално написано от glezli4ka483
Влезнах на 3-то класиране в ПГ по ТК :П Та... На другите класирания бала пада и може да те вземат и на по добро място. Ако все пак искаш 119 запиши се. Не съм учил там и не мога да ти кажа точно на какво ниво е училището, но като изключиме събитията в 12-ти клас, мисля че става

ММмм...не винаги пада...Зависи от това как останалите са си подредили желанията...Но да,в повечето случаи пада...Първоначално написано от "Tazadr

А сега как се формира бала? Има ли зна4ение къде ше кандидатстваш за това колко ти е бала и какви изпити държите? Чух нещо за някакви тестове :о И да направиш некъф преразказ, което ми се струва доста елементарно

Аз бях там до 4 клас. ОМФГ! Не ходи там!
Trust, will, courage - the three things one must have!
Имам приятели и познати там - не ми допада.
What you give is what you get!
'Щото не е особено престижно, ако не се лъжа.
What you give is what you get!
Базата е отвратителнаааа.. още в края на коридора смърди от тоалетните.. стаичките не са лоши.. учителите незнам! Ходих една година на уроци в това училище и гарантирам, че там няма да стъпя повече!Първоначално написано от glezli4ka483

Първоначално написано от lisi4ety

Кенефите верно са ужасни... 50% от учителите са добре, другите не са толкова добре..
Абе училище като училище..

Всеки си има различно мнение,какво искаш да учиш там отивай,стига с тия глупави теми,ако си си избрала това училище отивах там,какво се допитвате само...тфа хубаво ли е,а онова,че вие утре сигурно ше почнете да питате "На тази поза добре ли е да се направи момиче,а на тази момче" Ваш личен избор си е къде ще учите и никой не го интересува хубаво ли ви е училището или не,така че за кво ги пускате тия тъпи теми,или по-добре си направете 1 и си пишете за всички училища в нея дали са хубави или не

:P :P
Ако има приети пишете тукааа

Ми да аз съм приета ама ще чакам 2 класиране
какъв профилПървоначално написано от GeR!TyY
Абе някой да има който сега ще е с английски език + информатика?
Ако има пишете ЛС, плс..
Така и не разбрах какво му беше елитното на това училище, но както и да е.Нито сградата мяза на нещо, учителите повечето не ми хареса как преподаваха.. Просто това не беше за мен.. Но за всеки е различно.. Не давам добри препоръки, поне от моя гледна точка.

abe ima li nqkoi koito sega shte e 8 klas v 119 COY s Angliiski i Informatika
Men me prieha v 119to ama pisah 2 paralelki i te me vzeha v ednata ama nz v koia to4no mislq 4e e prirodomatemati4eska s angliiski kato purvi 4ujd ezikama se edno taka ili ina4e 6te hodq do 119to tia dni 6te vida kade sam

Добре е
 Добре е
				Училището е много добро,печени учители,готини съученици.На някои не им харесва,защото се учи много,но ако завършиш там те приемат навсякъде!