Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
Също найлона и пластмасата със сигурност са убили милиони хора. Бахти глупостите, гледната точка е добра принципно, само от аргументацията ми се драйфа.

И чумата я излекуват антибиотиците, не ваксините.
Иначе и аз имам някаква изтървана задължителна ваксинация, както нелюбезно личната ме уведоми, но ѝ казах къде да си я завре.
А трябва да ти се драйфа точно от твоята несериозна аргументация, от невежеството ти. Много видове найлони и пластмаси бяхга забранени и вече не се произвеждат заради канцерогенното или мутагенно действие. Остава да поискаш да ти изнеса цяла лекция за гените и дезоксирибонулеиновата киселина-ДНК,за базите Аденин,Гуанин, Тимин, Цитозин. И как тези химически вещества (например скандално известния аналгетик Талидомид от 50-те години даван на бременни жени, след което са раждали деца без ръце, крака или очи) увреждат ДНК-веригата и предизвикват мутации.

Неслучайно лекарите в последните години са против безразборното вземане на антибиотици и аналгетици. Обаче ако се разболееш тежко и то само защото продаваш инати и не се ваксинираш, стигаш пак до антибиотиците. За да си спасиш жалкия живот и глупавата глава, която не може да мисли трезво. Щото изборът ще бъде антибиотик или ковчег.

Не ми разправяй, че чумата била победена с антибиотици, а не с ваксини. Това го знам много добре не от сега. Затова пък някогашната Ебола-Едрата шарка (Вариола), която е била не по-малко смъртоносна от Еболата е победена точно с ваксина. И точно това е, ако добре си спомням първата в света ваксина отпреди 100 години на Едуард Дженер, английски лекар, който въвежда ваксините. Та вариолата я пребориха с ваксина,а не с химия,опасна химия.