.

Виж резултатите на анкетата: Според вас ?

Гласували
6. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 2-ро СОУ "Акад. Емилиян Станев"

1 16,67%
  • 8 СОУ "Васил Левски"

1 16,67%
  • 32 СОУ „Свети Климент Охридски“

3 50,00%
  • 12 СОУ „Цар Иван Асен II“

2 33,33%
  • 33 ЕГ „Света София”

1 16,67%
  • 51 СОУ "Елисавета Багряна"

1 16,67%
  • 22 СОУ "ГЕОРГИ С. РАКОВСКИ"

4 66,67%
  • 97 СОУ "БРАТЯ МИЛАДИНОВИ"

2 33,33%
  • 26 СОУ "Йордан Йовков"

1 16,67%
Анкета с повече от един глас.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Question ВАЖНО!! Избор на училище :)

Здравейте )
    Тази година ми предстоят изпити,и понеже съм от Севлиево, мисля да се местя на квартира в София , за да уча там(зависи и от бала де), но се колебая между няколко училища.Отзивите в БГ Мама и тук , който съм чела са доооста стари и искам да разбера новостите и общо взето всичко за училищата, също така и за учителите )
    Ще се радвам някой да помогне )
    Училищата са : 2-ро СОУ "Акад. Емилиян Станев" , 8 СОУ "Васил Левски" , 32 СОУ „Свети Климент Охридски“ , 12 СОУ „Цар Иван Асен II“ , 33 ЕГ „Света София” , 51 СОУ "Елисавета Багряна" , 22 СОУ "ГЕОРГИ С. РАКОВСКИ" , 97 СОУ "БРАТЯ МИЛАДИНОВИ" , 26 СОУ "Йордан Йовков"
    Малко са множко , но надявам се някой поне за някое нещо да знае )
    Благодаря предварително на всички отзовали се! ^^

Кои искаш да са ти профилиращите предмети и с горе-долу какъв бал искаш да е паралелката ти ?

Здравей
    Английски с испански
    За бал , не зная попринцип някъде към 27,28 да кажем? )
    Въпроса е , че не искам някакво зубърско училище ,където да ги спукват от учене и самите учители да са някакви извънземни(с риск да прозвуча притенциозно) :Д ) По-добре някакво , където ти сам да искаш да си учиш и то с наслада ) От тея ,където съм ги изредила лошо само за няколко съм прочела, + това негативните коментари бяха от 2006
    Последно редактирано от veselena3333 : 01-25-2015 на 17:15

Мега фен Аватара на anonymous908491
    33-то е добро, учил съм там, в 97-мо също съм учил, в Люлин съм ги минал всичките без обора.
    Не знам дали сравняваш номерата им, друго общо между изброените почти няма

Аз сега прочетох, че в 2-ро и 12-то, никак не се учи и смятам да ги изключвам, както и 22-ро и 26-то .. И то почти не останаха :Дд

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Имам много познати от 32-ро, сравнително добро училище.. ако ти се учи ще учиш, ако не не си даваш зор и така
    Общо взето това, което ти искаш можеш навсякъде да го постигнеш
    Не искаш взискателни учители, значи махни всички т.нар. елитни и във всяко училище в София можеш да си "учиш с наслада" ;д
    Според мен освен ако не искаш да учиш в някоя от елитните гимназии няма смисъл да се местиш в София, но ти си знаеш

"Учиш с наслада" ,демек сам да искаш да учиш. :дд
    Попринцип и в някои елитни гимназии, никак не се учи.
    А някой може ли да ми даде мнения за 2-ро и 12-то?

Добра представа за учебния процес в дадено училище може да се добие от крайния резултат от матурите в 12-ти клас,който принципно съвпада с бала на училището от 7-ми клас и с впечатленията ми от познати и приятели.За мен 22-ро,32-ро и 33-то са най-добри от тези,които изброи.Няма да те спукват от учене там,но ще се учи (дали ще е с наслада зависи и от учителите,които ще ти се паднат). В 22-ро имам приятели,които са доволни и средният резултат от задължителните матури в 12-ти клас е над 5 и във всички паралелки се учи испански ,но не знам дали балът ще ти стигне.32-ро е от същия тип, но с по-голямо разнообразие от езици. 33-то е със среден успех от задължителната матура 4,84 и съм чувала предимно хубави неща за него. 2-ро и 12-то са с около 4,50 , а другите изброени са по-зле.
    Последно редактирано от flearness : 01-27-2015 на 10:15

Значи 8-мо, 51-ро,97-мо и 26-то НЕ стават? Аз за 2-ро и 12-то само лоши неща чувам.Пускат ги от часовете, не учат никак, пият и пушат много от тях пред училището.Разхлабена работа са.Доколкото съм чувала 51-во ,26-то и 8-мо също са на това дередже.

Някои ? Мнение???

И аз съм чувала такива неща за тях и най-вероятно е така. 33-то ми се струва най-подходящо за теб (ако балът за 22-ро и 32-ро не ти стигне)

Най-лошите училища със сигурност са 26,8,2,12

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си