.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 228

Hybrid View

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ами, бях свидетел на протестите покрай случая в Катуница... Ами, путки си бяхте... Прикрити зад колективната безотговорност, вършихте мизерии и на българите, а нямаше хиляди избити цигани/дори един нямаше/.

Нямате възможност всеки да вземе по 3-4 молотовки и да ги разхвърляте из циганската? Хайде де! Друго е, че не ви стиска, щото знаете, че ще сте или мъртви, или в затвора.
    Какво ни замесваш нас с Катуница?. Нито полицията може да ни барне нито мангалите, нямаме хора да изгорим целия цигански квартал в който има към 20 000 мангала. А путка ще викаш на някой друг, защото съм сигурен, че който и да е от наща група те сбара може да си те размята както иска. Не знаеш какво се прави за да влезнеш в скинарска или неонациска група за това не говори.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от nevermorevon Виж мнението
    Какво ни замесваш нас с Катуница?. Нито полицията може да ни барне нито мангалите, нямаме хора да изгорим целия цигански квартал в който има към 20 000 мангала. А путка ще викаш на някой друг, защото съм сигурен, че който и да е от наща група те сбара може да си те размята както иска. Не знаеш какво се прави за да влезнеш в скинарска или неонациска група за това не говори.
    Щом не могат да ви барнат, какъв е проблемът? Казах ти, в Норвегия само един ненормалник изби 70-80 души, ако сте 10 и всеки избие по толкова, не е малко за "великата ви цел".
    Да, не твърдя, че съм най-силния, може и ти да можеш да ме набиеш. Това не пречи да си путка и да не знаеш какви идеи защитаваш. Щото до тук показваш, че си нямаш представа за нацистките идеи и не си готов да се жертваш за тях, както твърдиш.

Късате главите на живи пилета с усти?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си