- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Русия връща смъртното наказание
Китай си прозивеждат всичко необходимо.
Аурисе, ти знаеш ли колко много осъдени мафиоти има в България и опровергани в Европа, че дори и с върни пари от държавата?? За пръв път ли го научаваш това? Че колкото у нас съда действа, толкова и у Европа? Осъдени, и опровергани по правата на човека.
Аз пък ще ти кажа, че тук трябва да се коли и беси, а ЕС да си гледа работата.
и това има значение защото ?
https://www.youtube.com/watch?v=_7Xtj04QiQg#t=167
айде покажи ми ги тези осъдени мафиоти --
да не се окажат накрая мангали, които някой е подлъгал да подпишат някой документ ?
И нали не се опитваш да ми кажеш, че ЕС няма против Румнъците да си съдят престъпниците, ама нас се опитват да ни преебат ? Доста ... шизофренично ще прозвучи
статията я пуснах за да видите, че не са само САЩ задлъжняли. Всяка държава има външен дълг.
А от клипа трябваше да разбереш, че най-елементарно казано Щатите няма какво да ги спре да си задлъжняват колкото искат. Плюс това клипът е от 2011. Тия приказки за 'фалиращите' щати ги слушаме от 2010. 2015 е вече и икономиката им не само, че не е тръгнала нанадолу, а дори напротив.
В Ръминия също видя едни големи червени петна, нали? Не си мисли, че и там е добре. А и Румъния са по-силна държава, по-добре отстояват правата си, имат патриотично мислене, явно.
Патриоти са и в скандинавските държави, не са глобалисти като теб.
Та единия пример е Доган. А след него ще оставя ти само да ги намериш. Из БСП и другите партии. Безкрайно са.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 02-02-2015 на 16:46
ами, макар нищо да не разбирам и сигурно да приказвам глупости, май горе-долу така излиза.
Не опира до демокрация обаче. Икономиката ми е страшно гнусна точно поради този факт и затова не съм отделял грам време да се образовам. Нищо 'демократично' няма в тези среди - лайна върху лайна.
Не искам да пиша някакви неща, които съм чел или съм чувал от приятели, 'щото 100% почти нищо не съм разбрал както трябва, но просто ти остава един такъв гаден вкус в устата. Ако искаш поинтересувай се сам.
Ето ти нещо потресаващо - Китай умишлено си държат валутата евтина спрямо долара от което следва, че китайците са бедни спрямо американците (не могат да си позволят стока произвеждана извън китай). Причината да го правят е, че ако валутата им скочи, хората ще отидат да си отварят фабриките в Индия, да речем.
Демек малкия човек в Китай е преебан както и да го погледнеш.
Същата ситуация с Дания : http://www.bloombergview.com/article...rency-wars-is-
На практика обедняваш ако забогатееш. Абсурдно е
И на китайците ще им писне, строят нов самолетоносач
В Румъния за година са вкарали над 800 души в затвора само за корупция, той ми пише Доган другите сам си ги намери
Какво за Доган ? Наистина нямам представа за какво говориш. Кога са го осъдили и кога го е 'пуснал' европейски съд ?
т'ва на базата на какво го твърдиш ?А и Румъния са по-силна държава, по-добре отстояват правата си, имат патриотично мислене, явно.
ние пък сме Х, имаме У и З явно - не можеш да ни сравняваш с Румъния
Казах ви защо е корупцията. Заради нестабилността на държавата, което прави и ЕС не ни дава.
Най-малко 1000 онивинени в ЕС има
И кво ? Може и да са били невинни. Или просто да не е имало достатъчно доказателства, че да сигурно, че са виновни.
Ама ти си диктаторче нали ? Първо пуцаш, после питаш.
Фюрера-чикиджия-самоубиец невиждал жена.
Аве а я кажи ти не беше ли студент ? Как висиш по цял ден в тоя форум ;д ?
:Д мен от заспалите ми се вижда по-скоро
завидя маймуната, че и висше не може да изкара