- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- За нашия общ познат Анархи
Та Дабълдемидж ми говори за "сезонна работа" при условие, че ходи да работи за по точно 4-5 месеца в чужбина (където му късат задника от работа) прибере се в БеГеТо, с 500 лева в джоба и пести следващите 4-5 месеца пак да замине на оаканата си бачкаторска работа по 12 + часа на ден на поточна линия да прави джанти (примерно) за 8-9 евро на ден и си мисли, ей т'ва е живота заеби бачкане и милиони.
Мухльо. не работя сезонна работа, даже в момента съм в процес на смяна на работа (сиреч напуснах една и започвам на втора) след 2 седмици заминавам за 10 месечно обучение, като се върна работата ми не само ще е достойна, но и печеливша, ще си бачкам целогодишно и ще ми е айляче, ти батенце ще си бършеш носа с една кърпичка по 10 пъти, за да пестиш от жалката си работническа заплата, щото си работническа класа и ако вържеш четристин лева на месец, добре ще е, пикоч.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.