.
Отговор в тема
Страница 28 от 59 ПървиПърви ... 1824252627282930313238 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 1511

Hybrid View

Супер фен Аватара на Corb1225
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Не променя факта, че са народа с който имаме най-общи език, култура и манталитет.
    Дефендито като е голям историк да каже кой болшой брат насъсква сърбите срещу нас и отваря тая вражда.
    Какво като сме най-близки с тях? Сякаш някога това е имало значение за вражди и войни в историята. Та едно време като е имало масово градове-държави, едни други са се избивали братя едва ли не. За манталитетът няма да се съглася, ние никога не сме били такива шовинисти и ксенофоби като тях. И изобщо не ги оправдавай с Русия. Виновен е само алчният гъз сръбски и желанието им да подчинят всички "славянски" народи в региона под ботуша си. Руснаците просто са се възползвали. Сърбите са най-презряния народ от съседите си и с много добра причина.

Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Какво като сме най-близки с тях? Сякаш някога това е имало значение за вражди и войни в историята. Та едно време като е имало масово градове-държави, едни други са се избивали братя едва ли не. За манталитетът няма да се съглася, ние никога не сме били такива шовинисти и ксенофоби като тях. И изобщо не ги оправдавай с Русия. Виновен е само алчният гъз сръбски и желанието им да подчинят всички "славянски" народи в региона под ботуша си. Руснаците просто са се възползвали. Сърбите са най-презряния народ от съседите си и с много добра причина.
    Типично българско презрение показваш. В същото време, както са воювали сумати време при разпадането на Югославия, което е напълно нормално, като са по-голяма сила в региона, са запазили повече патриотизъм от нас. Ние на тяхно място щеше да сме още по-зле. По-лошо е да си путка продажна, мекошава.

Мега фен
    ейй, аурисе, ама променят се нещата, променят се, кво ще правиш не знам,............. кажи сега нещо за Русия, хихи.

Мега фен
    от нета:
    "Уникални кадри показват как полицията пребива хора, и дори и хора в инвалидни колички... това не е демокрация, а чист фашизъм."
    https://youtu.be/7GsdspNdPgA?t=1m10s
    Последно редактирано от defender : 05-07-2015 на 14:56

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Всички са фашисти, само Русия е праведна.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    САЩ се разпада, Русия е провалена държава, светът е на път да стане едно по-добро място.

Мега фен
    ми виж клипа бе, това отношение към хората какво е, гледай поне до 5-тата минута.

Мега фен
    поне ще почне ново начало и нови надежди, а сега какво, тиня.

Сърбия е най-близък народ до нас, след македонците, които са българи, но ни мразят от душата си. Нито с гърците, нито с румънците си приличаме повече.
    Албанците пък ни обичат доста, ама незнайно как ние никога не ги споменаваме. А тва, Албания е може би втората след Молдова държава в Европа, която е по-зле от нас. И Ауриса да не се вкарва във филми. В момента, ако някой закачи Сърбия, Русия просто ще мине през нас и ще помете целия Балкански полуостров, а НАТО ще бягат зад Океана.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Сърбия е най-близък народ до нас, след македонците, които са българи, но ни мразят от душата си.
    бил съм в Македония, не съм забелязал да ме мразят или някаква друго негативно отношение, мисля, че това е изкуствено поддържана вражда.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    бил съм в Македония, не съм забелязал да ме мразят или някаква друго негативно отношение, мисля, че това е изкуствено поддържана вражда.
    опитай се да поговориш за историш там

Мега фен
    в Сърбия също са се отнасяли точно, па Димитровград направо си е с улици кръстени на български възрожденци, даже някои са написани на български език.

По-добре да презирам някой с основателна причина, отколкото на религиозен и националностен признак или когато интересите се пресекат, какъвто е случая със сърбите. Още една причина да се гордея, че съм българин, а не сърбин.

Югославия е най-измислената и изкуствена държава, създадена по поръчка на Великите сили, след щедро сръбско гъзолизничество. Разпадането й и цирковете след него бяха въпрос на време.
    Welcome to the Jungle...

Те българите защото са тръгнали да завладяват Истанбул по основателна причина. И щото не сме взрувявали джамии, по същата причина както са клали в Батак. А днес пък големите глобалисти станали българите, че всеки гледа само гъза си, да намаже.
    Ма да се гордееш за такива неща си е чиста доса ксенофобски нацизъм.

Горедейте се бе.

Мега фен
    Те българите защото са тръгнали да завладяват Истанбул по основателна причина. И щото не сме взрувявали джамии, по същата причина както са клали в Батак. А днес пък големите глобалисти станали българите, че всеки гледа само гъза си, да намаже.

Горедейте се бе.
    45 години строим глобализма, как няма да се гордеем.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland

Горедейте се бе.
    Ахахаха.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Продължавай да доказваш какъв анти-българин си, получава ти се. Направо вземи да емигрираш в Сърбия или Русия.

Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Продължавай да доказваш какъв анти-българин си, получава ти се. Направо вземи да емигрираш в Сърбия или Русия.
    Може и в Камбоджа да отида. Ако си ще правя нещо полезно и да се задоволявам.
    Нищо анти не съм, ти си тоз който се надува пред другите.

Мега фен
    да мразиш ли означава да си българин

ти си някакъв праисторически българин

Мега фен
    корб, у тях сигурно развява конска опашка от терасата и пие вино и сервиза на майка му от черепи на врагове-комшии в блока, след поредното клане с ятагани и прашки.

Вие сте завършени олигофрени, не знам защо се занимавам.

да, комунизма ти е виновен...

По-скоро глупостта, която май ни е национална черта.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Кораба беше грък, нали ?

Интересно инфо - в Гърция събарят повечето джамии след като британците ги освобождават, забраняват строежите на нови, изселват етническите турци и забраняват проповядването на исляма.

В същото време в Търновската конституция пише това :
    61. Никой въ Българското Княжество не може ни да купува, нито да продава человечески същества.
    Всекой робъ отъ какъвто полъ, вера и народность да бъде, свободенъ става, щомъ стъпи на Българска территория.

И като за финал :

Ще се радвам впрочем да ме светне кога българското царство е избивало турци и взривявало джамии ? Най-много тъпите комунисти да се направили някоя помиярщина, ама се съмнявам, 'щото те са си гъсти с турчолята.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си