.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм

Question Българи били или в Холандия.

Аз и приятелката ми искаме да заминем в Холандия.

Интересува ме това как да си намерим работа и дали има някой който е там и знае
    за какво става въпрос..И най важното дали някой може да ми предложи сигурна работа там?!
    Като откача, откачам!

Повече от фен Аватара на d-r.Zob
    Съжалявам брат, вече окончателно скъсах връзка с Холандия и не мога да ти помогна кой знае колко. Най-важното е какво образование имаш и с колко пари заминаваш.

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    средно...а за парите малко повече от 1000
    Като откача, откачам!

Ако ще учиш имаш право на 10 часа работа на седмица, ако си от България или от Румъния.
    Ако не учиш нямаш право без да си си взел картата, за която се чака към 6 месеца, а може и повече. През това време пребиваваш нелегално, след като максималния престой е 3 месеца.
    Вариантите са:
    -Да ви свържа с една позната, която има бюро за работа за българи към Холандия и Германия.
    -Да работите без трудов договор (нелегално) като разхождате кучета или се грижите за котки. Работата е по 2/3 часа на ден и към 500 евро се връзват от животно. Ако успеете да поберете няколко животни в графика си си взимате добри пари и след като е без договор го няма ограничението за 10 часа седмичен труд.
    -Да гледате деца (без трудов договор, но е препоръчително да имате опит).

Потърсете "Jos Jos" във Фейсбук. По принцип търси работа на висшисти от България за Холандия и Германия като урежда документите ви и ги легализира, търси ви работа, като шефът ви няма право да ви уволни през първите 6 месеца или година, както и ако не ви хареса, когато пристигнете в страната.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си