- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Горене мазнини
Интересно, защото аз пък години на ред пред завода на известна марка млека, не видях един път да спре цистерна с мляко..
Нали се сещаш, че винаги могат да ти направят един продукт как трябва, а за масовата консумация по съвсем различен начин.
Спирам да споря, защото явно баща ти контролира всички видове фабрики за напитки и млека.
Божеее, аз съм виждал как си мият калните ботуши в огромния контейнер с "прясното мляко", с аргументите, "На 2 тона мляко, няма да го усетиш".
Не, просто има две световни фирми в този бранш, той работи в едната
Аз не казвам, че всичко е идеално, казвам, че има 100%-ови сокове без захар и консерванти.
Айде изплюйте камъчето и кажете имената на фирмите бе, омръзна ми да не знам какво пия :/![]()
откъде знаеш, че като не добавят захар, не я заместват с някакъв друг подсладител, а пък и знам, че се добавя и вода, а и витамините на един фреш изчезват в близките няколко минути след направата му ==> мислиш ли, че в тея сокчета има витамини (ти всъщност, не си казала, че ги пиеш заради витамините де, но принципно) и съм наясно, че има различни по качество такива сокове, ама все пак ;д просто ми се струва, че ги имаш за някакъв пресен тъкмо изцеден сок
и понеже май излезе, че съм против тях, да кажа, че не съм, не ме кефят особено, но понякога и аз пия, обаче ги имам за джънк фууд и ги употребявам ей така, колкото да си угодя на небцето и защото съм на принципа, че прекаленото здравословно не е на добре, както нищо друго прекалено :д
като споменахте компоти, имам въпрос за тях
мислите ли, че хубаво направените доставят някакви витамини или са просто вкуснотийка, която не вреди?
и за туршиите се отнася :д
Последно редактирано от galaxy29 : 02-10-2015 на 09:25
След преваряване витамини няма.
Абе компотите не са ли фул със захар, или аз бъркам?
Абе правете си фрешове у вас, така знаете поне какво има в тях. Тея в магазина повечето са абсолютни боклуци и няма нищо полезно в тях... баш джънк фууд са.
Яжте по-добре цял плод, а не фрешове....
да, и аз съм на това мнение по принцип, мързи ви да си мърдате устата ли
-.-
в течен вариан са по-лесно усвоими и ако са някакви с нитрати, гадостите се отлагат в съединителната тъкан на плодчетата => сокът им е по-добър вариант, а и освен това се дава малко почивка на зъбките + че дават разнообразие -.-
да, дам, мда -.-
иначе аз и в нас си правя като не ме мързи
Последно редактирано от galaxy29 : 02-12-2015 на 00:45
Мога да поспоря за усвояването, но не виждам смисъл, всеки да си ги яде/пие, както му харесват.![]()
сигурно има предвив Капито ;д
но аз не вярвам, че тези сокове са сокове и съм доволна от себе си, че от години не ги пия :д фрешчета ftw