.
Затворена тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Exclamation До тези които искат да "отслабват"!!

След това което ще напиша очаквам хейт но няма проблем това си е лично мое мнение .. ще го преживея.. Писна ми от хора който цял ден стоят пред компютрите/лаптопите и ядът по 50 чипса 20 наденички 30 шоколада и т.н. и искат да имат хубаво тяло е няма как да стане думата "не мога" значи "нe искам" .. Ето какво ще ви кажа аз( за ваше добро) тези компютри превземат вашият живот не си пилейте животът с това с нищо не ви помага размърдайте си задниците и вземете да спортувате нещо вместо да затлъстяватe и да си разваляте очите цял ден с технологий.. Има ли желание има и начин..Хранете се здравословно спортувайте погледне към живота с добро и живота ще ви отвърне с добро.. А и за тея дето "днеска ще изям една ябълка,a утре съм само на вода, за да не надебелея" лол каква логика еми продължавайте само така ако искате да се разболеете от анорексия..Не карам никой насила ~на сила хубост не става ~ Лека вечер

Мега фен Аватара на Rakshy
    браЛ, промени света!

Хах нали..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ш' пледирам да ти дадат Нобел за мир.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си