.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Hybrid View

Повече от фен Аватара на fls63
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Избягайте от някой час, идете у вас и си начешете крастите. Като ви е срам да си купите капути си измислете име за чавето след 9 месеца и сте готови. Баси срамното да си купиш презерватив, а ако стане фал, няма ли да те е повече срам да кажеш на вашите - надух корема!?
    Точно!

Елате в нас

Освен това презервативи има колкото искаш

Направете го в някоя гора. А вместо презервативи, му кажи да си сложи няколко плика (от тия за кошовете за боклук).

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Отговорът е лесен. Рано ви е за секс.

Човек, когато иска винаги ще намери къде да го направи. Стига да искате, ще намерите. Аз доколкото разбирам той не иска да купи презервативи. Какъв е проблема срам ли го е? Да помоли някой друг да купи по-голям батко дето не го е срам или да не се слага като не е готов Другия вариант е да изчакате, докато се реши проблема със срама.

Томов
    Guest
    Елате вкъщи , ще го правите на спокойствие в стаята ми . гр.Пловдив , бул. Дунав като стигнете булеварда извикайте Томооооооов и ще излезна и ще ви прибера . Аре чакам ви

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Скрийте се в миша дупка.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Томов
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Скрийте се в миша дупка.
    Те няма да се поберат там
    1 съвет : ако му е малък ташака го зарежи ако е голям се заключете в някоя стая у него или у теб и пуснете телевизора за да ве се чуват охканията и пъшканията дето ще се чуват . После кажете на родителите ви че сте сложили ключа и без да искате сте се заключили и не сте могли да отворите

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Томов Виж мнението
    Те няма да се поберат там
    1 съвет : ако му е малък ташака го зарежи ако е голям
    ...го отрежи.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Ако живееш в 21 век и те е срам да купиш презервативи, значи си все още си на възраст в която не произвеждаш семенна течност, не се притеснявай.

Олеле каква драма. Успокойте си малко хормоните бе, може ли такова безобразие аххаха.
    Като те е срам и не знаеш къде да го правите, решението е много просто - или нищо няма да прайте или рискуваш.
    Вие го обърнахте на живот и смърт.
    Накъде отива тоя свят хахаха

Повече от фен Аватара на analgin
    Цитирай Първоначално написано от Hope for love Виж мнението
    Имам два въпроса!
    1. Нямам къде да го направим! В нас или у тях не става, защото може някой да ни прекъсне, а това слючи ли се и двамата сме мъртви...! Моля ви предложете нещо ??? (Къде беше вашия първи път?)
    2. Не съм сигурна че той ще се погрижи за противозачатъчните, а мен ме е срам да отида и да купя презарвативи!!! Какво да направя?
    мъртви ще сте, ако се оплодите едно хубаво , защото разбираш ли е много срамно да си купиш презервативи, вероятно и тогава ще те е срам да кажеш , че си бременна. Аре момчето да се държи по-твърдо и на място аджеба да има и друго твърдо нещо освен ерекцията си. ако не друго то поне да отмята тази тежка задача с купуването на кондоми. Нямам идея кой клас сте, но щом толкова искате да видите какво е това секс прежалете един учебен ден или в почивен просто отидете в някой апартамент на ваши приятели, както ви посъветваха по-горе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си