.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Секс по време на менструация. Шанс за бременност?

Здравейте! Правихме секс в петия ден от менструацията ми , която по принцип ми е 7 дни. Той свърши в мен.
    По принцип съм с редовен цикъл - 29 дни. Дойде ми на 08.02. Спокойна бях ,защото знам,че по време на менструация няма яйцеклетка ,която да бъде оплодена , но имам нужда така някой да ми потвърди предположенията.. Дали все пак е възможно да е станал фал?

Принципно си права, тогава няма яйцеклетка и не може да стане оплождане. Но има едно голямо "НО". Сперматозоидите могат да живеят около 3 дни в тялото на жената. В това време може да се отдели яйцеклетка и да стане оплождане.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    @marilyn
    Права си, но това е в сила само при жени с много къс месечен цикъл.

Дам, ама овулацията може да си се измести от какво ли не. Сигурно на почти всяка жена ѝ се е случвало да ѝ дойде по-рано или по-късно. Просто О се мести от стрес, смяна на климат...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Принципно си права, тогава няма яйцеклетка и не може да стане оплождане. Но има едно голямо "НО". Сперматозоидите могат да живеят около 3 дни в тялото на жената. В това време може да се отдели яйцеклетка и да стане оплождане.
    Не за първи път срещам мнение в интернет според което дните които живеят сперматозоидите в тялото на жената са 3. Но според ембриологията която се изучава в медицинските те са 1-2 дните.

Повече от фен Аватара на obicham69
    те живеят 3 дни но знаете ли кога идват дните на овулация през които само може да се забременее? овулацията не настъпва веднага като ти свърши цикъла!

за авторката: не се притеснявай няма как да забременееш по време на цикъл, ако ти е редовен цикъла 1-2 дни преди да ти дойде също може да си правите секс и да му даваш да свършва в теб няма как да забременееш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си