Здравей, според мен ще са ти най-полезни тренировки за релеф-чистене на мазнини. Ще ти е нужно да започнеш фитнес, защото в домашни условия по-трудно би станало. Най-общо това са тренировки с малка тежест и голям брой повторения и голяма интензивност. Имаш кратки почивки в които трудно възстановяваш и имаш дадените 45 минути. Има множество програми за релеф в нета и повечето са + кратко кардио в края. Сам съм правил такива тренировки, те най-често са кръгови и залагат на базови упражнения и са доста по-ефективни от кардиото само по себе си. Ако почнеш фитнес заложи и на техниката си в упражненията и на дишането. Кардиото по принцип си има минуси защото вдига стресовия хормон-свръхизщощава те и не те оформя цялостно. Л-карнитина би сработил според мен, но откъдето и да го погледнеш фитнеса му е майката. От протеин нямаш нужда защото не се стрмиш нито към качване на маса, нито към запазване на резултати след качването. Вкарвай си достатъчно белтъчини с храната. Заложи на правилно хранене (ниско въглехидратна диета трябва да е добре) и си поспивай хубаво.
Желая ти упех