- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с пълно момиче
Той е с теб и със сигурност вече има представа как горе долу изглежда тялото ти. Не трябва да те е срам. Леката светлина все пак ще помогне да се почустваш по-конфортно.
>>DjBelev<<
На тъмно. Или го научи да му готвиш много.
Тренирай, нещата ще се наредят .![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Има една приказка големите майстори работят на голям тезгях!
Ограничи си яденето, храни се по-здравословно!Щом самата не се чувстваш добре в тялото си, значи ти трябва промяна. Винаги съм поддържала нормална фигура, но миналата зима минах на лечение, от което качих 15 кг. В интимен план с тогавашния ми приятел почти нищо не се промени, освен това, че по-рядко го карах да го правим, но това може и да се е дължало на въпросното лечение (караше ме да съм по-уморена). Но никога не ми направи коментар за тялото и си ме съблазняваше по същия начин, беше си нежен и прочие.
Моят съвет е да се захванеш сериозно с отслабването, с което казваш, че си се заела, но гледай да ти стане фикс идея, за да има и резултати. Аз успях за по-малко от 2 месеца да сваля онези 15 и повече килограми, така че не се отказвай. Ако не си мързелива като мен пробвай с фитнес и с упражнения. Разрови се в интернет за различните части от тялото, над които искаш да наблегнеш. Не разбрах колко са ти килограмите, но ако са много внимавай от рязкото отслабване като повето, защото от размер С38 вече В36 ми е голям. Това последното го казвам заради това, че повечето дебели имат и големи гърди, а никак не е хубаво да губиш маса точно там.![]()
Успех в отношенията ви.
Защо трябва да се определяте като "дебели" и "кльощави"? Човек е красив такъв какъвто е .. ( с изключение на прекаленото слабо и прекаленото пълно ) .. ако вместо да се отпуснеш и да се оставиш на момента мислиш за това дали си дебела,дали ще те хареса,дали няма да те зареже или да те приказва.. след края на случката няма да си спомняш акта а по-скоро мислите си .. Той ако е решил да те.. и да те зареже няма да му попречи ако ще и да си МОДЕЛ.А и както другите казаха всеки си има различни представи за дебел и слаб ти може да си нормално,но да се сравняваш с няква 35-40кг с мокри дрехи и да се мислиш за дебела.Главата горе,тренирай си и да не ти пукаУспех