- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 50 нюанса чувства
Продължавайтебих искал да разкостим историята,
Днес закъснях за упражнение, и имаше свободно място до нея и до едно друго момиче, с което почти не съм си говорел
Седнах до "моята" приятелка, за да не изглежда всякаш я отбягвам - бяхме на здравей, здрасти...
Благодаря и за истъкването на някои моментине съм украсявал нищо, написах всичко както си беше
Поне успяхте да ме разведрите малко..
Ако не друго, темата ми показва поне, че наистина за всеки (колкото и болезнено глупав да е) влак си има пътници.
Ти сериозно ли продължаваш да се занимаваш, авторе?
Достатъчно социален съм за да си говоря с всички наоколо, просто според мен щях да изглеждам слаб и наранен ако не я погледна без студена усмивка дори. След това имахме лекция и си седях с компанията, и забелязах как тя остави едно свободно място до нея за всеки случай и се обърна да види къде съм седнал. Малко след лекцията просто минах покрай нея и останалите и казах на всички -хайде, до утре и тя не реагира![]()
Изглеждал си слаб и наранен като си отишъл при нея. Пробвай изобщо да не я отразяваш за 1 седмица, ако почне да ти се умилква, прилагаш нейната тактика. Като видиш, че си е научила урока спираш с контактите изобщо.
Ако пък не, поне не си чакал още една седмица, за да ги прекъснеш!
Никога не се предавай!!!
Не сядай до нея, не ѝ обръщай специално внимание, приемай я просто като останалите ти колеги и колежки - част от масата, както се казва. Трудно е, да, но гледай да не я търсиш с поглед, а ако го правиш да не си личи. Просто не показвай специално отношение към нея.
Още нещо не си обеснявам.
Аз трябва да съм жертвата, и аз трябва да се държа силен и да не отразявам събитията. Но до момента тя ме подминава и се прави, че ме няма (не, че аз и обръщам някакво внимание де)
Жените са егати племето. ;/ адвокат на дявола е това момиче!
Очевидно не й пука за теб. Като ти чете коментарите, разбирам защо.
Welcome to the Jungle...