.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Д
    само дето в случая тя го е искала той сам и е преебал желанията

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    В повечето такива приятелства момченцата хлътват, защото дефинират грешно поведението на момичето.
    аз пък съм забелязал точно обратното

Продължавайте бих искал да разкостим историята,

Днес закъснях за упражнение, и имаше свободно място до нея и до едно друго момиче, с което почти не съм си говорел
    Седнах до "моята" приятелка, за да не изглежда всякаш я отбягвам - бяхме на здравей, здрасти...

Благодаря и за истъкването на някои моменти не съм украсявал нищо, написах всичко както си беше
    Поне успяхте да ме разведрите малко..

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    само дето в случая тя го е искала той сам и е преебал желанията
    Определено се преебах,
    едно ако съм осъзнал е, че момичетата искат вниманието ни НО докато не започнем да го даваме!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Ако не друго, темата ми показва поне, че наистина за всеки (колкото и болезнено глупав да е) влак си има пътници.
    Ти сериозно ли продължаваш да се занимаваш, авторе?

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Ако не друго, темата ми показва поне, че наистина за всеки (колкото и болезнено глупав да е) влак си има пътници.
    Ти сериозно ли продължаваш да се занимаваш, авторе?
    Ами колкото и да не ми се иска, не мога да щракна просто с пръсти и да спра да го мисля?
    Градивна критика, мерси

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от misterjb_94 Виж мнението
    Днес закъснях за упражнение, и имаше свободно място до нея и до едно друго момиче, с което почти не съм си говорел
    Седнах до "моята" приятелка, за да не изглежда всякаш я отбягвам - бяхме на здравей, здрасти...
    Защо не седна до другата ? Ако постояно си до нея как очакваш да се справиш ? Трябвало е да се заговориш с другото момиче и да се порасееш от въпросното момиче . Ама ти си знаеш какво правиш . Само очаквам да ми отговориш на 2та въпроса .

Достатъчно социален съм за да си говоря с всички наоколо, просто според мен щях да изглеждам слаб и наранен ако не я погледна без студена усмивка дори. След това имахме лекция и си седях с компанията, и забелязах как тя остави едно свободно място до нея за всеки случай и се обърна да види къде съм седнал. Малко след лекцията просто минах покрай нея и останалите и казах на всички -хайде, до утре и тя не реагира

Цитирай Първоначално написано от misterjb_94 Виж мнението
    Достатъчно социален съм за да си говоря с всички наоколо, просто според мен щях да изглеждам слаб и наранен ако не я погледна без студена усмивка дори. След това имахме лекция и си седях с компанията, и забелязах как тя остави едно свободно място до нея за всеки случай и се обърна да види къде съм седнал. Малко след лекцията просто минах покрай нея и останалите и казах на всички -хайде, до утре и тя не реагира
    Изглеждал си слаб и наранен като си отишъл при нея. Пробвай изобщо да не я отразяваш за 1 седмица, ако почне да ти се умилква, прилагаш нейната тактика. Като видиш, че си е научила урока спираш с контактите изобщо.
    Ако пък не, поне не си чакал още една седмица, за да ги прекъснеш!
    Никога не се предавай!!!

Не сядай до нея, не ѝ обръщай специално внимание, приемай я просто като останалите ти колеги и колежки - част от масата, както се казва. Трудно е, да, но гледай да не я търсиш с поглед, а ако го правиш да не си личи. Просто не показвай специално отношение към нея.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    добре кубрате
    e abs
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на 102
    не ми говори така

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Принципно "сигналите" се тълкуват така, както ѝ изнася на жената. От "ох, защо е толкова досаден" до "ох, защо не ми обръща внимание" все жените са жертвите. Искрено им съчувствам...

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    ^това е дефиницията ми на "да въртиш някого на пръста си":Д
    //но даден тип момичета се ласкаят от наличието на лакеи, да)
    мхм

Заглавието на темата е върло клише.
    Welcome to the Jungle...

Още нещо не си обеснявам.
    Аз трябва да съм жертвата, и аз трябва да се държа силен и да не отразявам събитията. Но до момента тя ме подминава и се прави, че ме няма (не, че аз и обръщам някакво внимание де)
    Жените са егати племето. ;/ адвокат на дявола е това момиче!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Очевидно не й пука за теб. Като ти чете коментарите, разбирам защо.
    Welcome to the Jungle...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си