- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Съвети за Хъски
102 по-добре спри да се опитваш да засегнеш някой с тея "лафчета" на петокласник :Д:Д:Д
Защо пък да не изкарвам кучето без ваксина при положение ,че има 2 и че ще се бие 3-тата до 2-3 дена,да седи вкъщи та да е като затворник ли ? Аз скоро не съм чел за БЯС моето момче. Дори не искам да го оставям вкъщи кученцето,щото отговорността за домашен любимец,не е само то да е под тотален контрол,за какво ни е кученце,ако не излиза и няма своя радост? Я иди поразпитай повече хора,ще видиш колко много са си изкарвали кучетата преди 3-та.. То не може да е твой затворник,та да е опасно за другите хора като няма ваксини.. Като ти прочетох мнението се сетих за тоя дето отсече догото.. Деа противни сте с анархито.. Той е глуповат човек и не знае що е то душичка на която да се радваш..Ако си от тея дето се хвалят с домашните си любимци,направо си режи вените.
И ЗАТВАРЯНЕ НА КУЧЕТО ОТ МАЛКО ВКЪЩИ ВОДИ ДО ПРОБЛЕМИ ПРИ НЕСОЦИАЛИЗАЦИЯ С ДРУГИ ЖИВОТНИ СТАВА АГРЕСИВНО И СТРАХЛИВО!
Мама ти деба филмарска, мислех да си изчакам бана да ми мине преди да пропиша, ама много ме нервира.
ВЕТЕРИНАР ТИ КАЗВА, ЧЕ НЕ Е ХУБАВО ДА СЕ ИЗКАРВА - ТИ ГЛУПАВ ЛИ СИ?
Ако искаш да си умориш кучето и да умре, окей.
БЯС В БЪЛГАРИЯ ИМА.
Кучето ми на 3ти март ще му се прави поредната ваксина, родено е на 1ви декември и другаде освен вътре не е гледано с изключение, че го изкарваме на двора да си поиграе малко на свеж въздух и на терасата седи от време на време.
По игриво и безстрашно куче на тая възраст не съм виждал и въобще не е злобно, а напротив супер милото и игриво кученце е без грам злоба или страх в него. Смотаняк. Ето например постоянно ми идват приятели на гости или пък някои роднини, които са идвали - то веднага почва да ги души и да си играе с тях.. върти опашка и са му супер интересни, нито бяга от тях... нито им агресира...
АМА ТИ СИ ПЪЛЕН ОЛИГОФРЕН казах ти не си заслужаваш кученцето, за т'ва по-добре го дай на някой друг да го гледа, олигофрен недорасъл малоумен. честно как може да си такъв дебил? То бива бива ама т'ва прекалява...
пробит клошар насран.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Всъщност Ветеринар на живо ми каза да го изкарвам и да не го затварям вкъщи,това само ще му навреди..
Кой е насран видяхме преди седмица две
Научно доказано е ,че ти нямаш приятели и си некаф на 26 дебел и тъп.
А ти си ясен боклук и идиот,вари стой в форумите да ти казват ветове,а не да отидеш на живо да чуеш мнението на специалист.
ti ako se interesuwashe malko ot kucheta nqmashe da govorish samo za tvoeto,idiot,vari cheti malko i sa obrazovai.
Не не аз визирах частта в която ти все още мислиш, че съм на 25 + и бла бла..
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
факта,че има педофили в тийн форуми а закона не прави нищо,това задължава ли 1 куче родено сред природата,придобило стопанин на скоро да е заключено в дома му без право на излизане? Впрочем периода м/у 2 и 3-та ваксина е огромен за малко кученце,а то се нуждае от хабене на енергия и игра,за това не ми говори какво забранява закона,направо го постни да го прочетем.А и всеки собственик на куче си решава как да го гледа,все1 аз да ти се карам,че режиш опашки на ротвайлери,а ти да ми забраняваш да изкарвам 3 месечно бебе , здраво и жилаво на разходка!
момче ваксинацията против бяс е задължителна и ако я няма подлежиш на глоба а тя се придобива след третия месец
до преди малко твърдеше че няма бяс в България http://upload.wikimedia.org/wikipedi...988_-_2005.JPG ето ти карта с легенда
не забравяй че животно болно от бяс изминава средно 500км а това е почти цяла България
да говорим че това животно няма имунитет и ако хване паровироза изхода е 95% смърт а тоя вирус го има на всяка крачка
никой добър ветеринар не би казал да го изкарваш все едно да изведеш новородено на улицата всеки ден
и да прав си всеки сам решава как да го гледа аз ти казвам какво е най-доброто за твоето куче
точно това работя в последните 4 5г а ти можеш да правиш каквото си искаш на своя глава
отговорността е изцяло твоя ти ще заплатиш с финанси кучето с живота си а някой мой колега ще изкара някой друг лев
жалко за животното
и опашки не режа без да има здравословна причина
Последно редактирано от haritov : 02-23-2015 на 19:35
Той продължава да упорства, че съм на 25 +
Тъп на дрънка.. кенеф.. ето казаха ти го.. не трябва да си извеждаш кученцето поне преди 3тата...
БТУ аз влизам в бялата зона - 0 на бяс, т'ва е добре..![]()
Последно редактирано от haritov : 02-24-2015 на 04:26
до 6-стия месец ли държите кучето затворено, вие лудили сте, няма такава простотия.
до третия най-много не се пуска.
Безотговорен малоумник!
кой е малоумник ма жено. 5-6 месечна възраст къчето започва да се обучава, трябва да бяга. А вие тепърва да го изкарате от кенефа си. тва да не ви е някакво мини домашно пуделче ве Пък и хъски в апартамент не се гледа.
Кучето си формира характера от 6 месец до 1 година, ай не ми обяснявай кенеф. И не обиждай Пинко, боклук.
Мога да си сменям ай-пи-то постоянно..Ама не искам да се ебавам с теб, како.
![]()
Анкибот, кученцата започват да се учат още от самото начало във вид на игри, както при вълците.
Тва, че след 6 месецна възраст започва сериозното специализирано възпитание, не означава, че до тогава трябва да го държиш в къщи, особено ако е голяма порода И че до тогава не трябва да се обучава на нищо.