.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 102
    Супер фен Аватара на tireheb
    za6to bannahte tsetso ;/

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    102 по-добре спри да се опитваш да засегнеш някой с тея "лафчета" на петокласник :Д:Д:Д

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Аз също не изкарвах моето преди трите задължителни ваксини, но за 6 не съм чувала,както и за 6 месеца да си стои у дома.

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Паста за зъби за куче? Мдаааа, и майка имаше такъв опит, не се прие добре Истината е, че ако си яде гранулите, не би трябвало да има нужда от паста за зъби.

анархи, и ние моето така го научихме да не прави мизерии вкъщи. Преди това опитвахме с вестник с конска урина в банята, лелееее, така вонеше, че няма накъде. Даже после като свършеше някоя щуротия вкъщи, се срамуваше. Чат-пат го използваше и за отмъщение, де :д

Тоя пък, откога имало бяс в България... и такива мърльовци са поели отговорността за домашен любимец, смятай.
    Защо пък да не изкарвам кучето без ваксина при положение ,че има 2 и че ще се бие 3-тата до 2-3 дена,да седи вкъщи та да е като затворник ли ? Аз скоро не съм чел за БЯС моето момче. Дори не искам да го оставям вкъщи кученцето,щото отговорността за домашен любимец,не е само то да е под тотален контрол,за какво ни е кученце,ако не излиза и няма своя радост? Я иди поразпитай повече хора,ще видиш колко много са си изкарвали кучетата преди 3-та.. То не може да е твой затворник,та да е опасно за другите хора като няма ваксини.. Като ти прочетох мнението се сетих за тоя дето отсече догото.. Деа противни сте с анархито.. Той е глуповат човек и не знае що е то душичка на която да се радваш..Ако си от тея дето се хвалят с домашните си любимци,направо си режи вените.

И ЗАТВАРЯНЕ НА КУЧЕТО ОТ МАЛКО ВКЪЩИ ВОДИ ДО ПРОБЛЕМИ ПРИ НЕСОЦИАЛИЗАЦИЯ С ДРУГИ ЖИВОТНИ СТАВА АГРЕСИВНО И СТРАХЛИВО!

Мама ти деба филмарска, мислех да си изчакам бана да ми мине преди да пропиша, ама много ме нервира.
    ВЕТЕРИНАР ТИ КАЗВА, ЧЕ НЕ Е ХУБАВО ДА СЕ ИЗКАРВА - ТИ ГЛУПАВ ЛИ СИ?
    Ако искаш да си умориш кучето и да умре, окей.
    БЯС В БЪЛГАРИЯ ИМА.
    Кучето ми на 3ти март ще му се прави поредната ваксина, родено е на 1ви декември и другаде освен вътре не е гледано с изключение, че го изкарваме на двора да си поиграе малко на свеж въздух и на терасата седи от време на време.
    По игриво и безстрашно куче на тая възраст не съм виждал и въобще не е злобно, а напротив супер милото и игриво кученце е без грам злоба или страх в него. Смотаняк. Ето например постоянно ми идват приятели на гости или пък някои роднини, които са идвали - то веднага почва да ги души и да си играе с тях.. върти опашка и са му супер интересни, нито бяга от тях... нито им агресира...
    АМА ТИ СИ ПЪЛЕН ОЛИГОФРЕН казах ти не си заслужаваш кученцето, за т'ва по-добре го дай на някой друг да го гледа, олигофрен недорасъл малоумен. честно как може да си такъв дебил? То бива бива ама т'ва прекалява...
    пробит клошар насран.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от DoubleDMG Виж мнението
    Защо пък да не изкарвам кучето без ваксина при положение ,че има 2 и че ще се бие 3-тата до 2-3 дена,да седи вкъщи та да е като затворник ли ? Аз скоро не съм чел за БЯС моето момче. Дори не искам да го оставям вкъщи кученцето,щото отговорността за домашен любимец,не е само то да е под тотален контрол,за какво ни е кученце,ако не излиза и няма своя радост? Я иди поразпитай повече хора,ще видиш колко много са си изкарвали кучетата преди 3-та.. То не може да е твой затворник,та да е опасно за другите хора като няма ваксини.. Като ти прочетох мнението се сетих за тоя дето отсече догото.. Деа противни сте с анархито.. Той е глуповат човек и не знае що е то душичка на която да се радваш..Ако си от тея дето се хвалят с домашните си любимци,направо си режи вените.

И ЗАТВАРЯНЕ НА КУЧЕТО ОТ МАЛКО ВКЪЩИ ВОДИ ДО ПРОБЛЕМИ ПРИ НЕСОЦИАЛИЗАЦИЯ С ДРУГИ ЖИВОТНИ СТАВА АГРЕСИВНО И СТРАХЛИВО!

стига глупости
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от ChaoSiLUsION Виж мнението
    Мама ти деба филмарска, мислех да си изчакам бана да ми мине преди да пропиша, ама много ме нервира.
    ВЕТЕРИНАР ТИ КАЗВА, ЧЕ НЕ Е ХУБАВО ДА СЕ ИЗКАРВА - ТИ ГЛУПАВ ЛИ СИ?
    Ако искаш да си умориш кучето и да умре, окей.
    БЯС В БЪЛГАРИЯ ИМА.
    Кучето ми на 3ти март ще му се прави поредната ваксина, родено е на 1ви декември и другаде освен вътре не е гледано с изключение, че го изкарваме на двора да си поиграе малко на свеж въздух и на терасата седи от време на време.
    По игриво и безстрашно куче на тая възраст не съм виждал и въобще не е злобно, а напротив супер милото и игриво кученце е без грам злоба или страх в него. Смотаняк. Ето например постоянно ми идват приятели на гости или пък някои роднини, които са идвали - то веднага почва да ги души и да си играе с тях.. върти опашка и са му супер интересни, нито бяга от тях... нито им агресира...
    АМА ТИ СИ ПЪЛЕН ОЛИГОФРЕН казах ти не си заслужаваш кученцето, за т'ва по-добре го дай на някой друг да го гледа, олигофрен недорасъл малоумен. честно как може да си такъв дебил? То бива бива ама т'ва прекалява...
    пробит клошар насран.
    Всъщност Ветеринар на живо ми каза да го изкарвам и да не го затварям вкъщи,това само ще му навреди..

Кой е насран видяхме преди седмица две

Научно доказано е ,че ти нямаш приятели и си некаф на 26 дебел и тъп.

А ти си ясен боклук и идиот,вари стой в форумите да ти казват ветове,а не да отидеш на живо да чуеш мнението на специалист.

Ума ми не може да побере как може да си толкова тъп сериозно..

ti ako se interesuwashe malko ot kucheta nqmashe da govorish samo za tvoeto,idiot,vari cheti malko i sa obrazovai.

Не не аз визирах частта в която ти все още мислиш, че съм на 25 + и бла бла..

Град
    системата дегоба
    Всъщност Ветеринар на живо ми каза да го изкарвам и да не го затварям вкъщи,това само ще му навреди..

Кой е насран видяхме преди седмица две

Научно доказано е ,че ти нямаш приятели и си некаф на 26 дебел и тъп.

А ти си ясен боклук и идиот,вари стой в форумите да ти казват ветове,а не да отидеш на живо да чуеш мнението на специалист.
    кой тоя ветеринар на тебе първото закона ти забранява да го изкарваш
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

факта,че има педофили в тийн форуми а закона не прави нищо,това задължава ли 1 куче родено сред природата,придобило стопанин на скоро да е заключено в дома му без право на излизане? Впрочем периода м/у 2 и 3-та ваксина е огромен за малко кученце,а то се нуждае от хабене на енергия и игра,за това не ми говори какво забранява закона,направо го постни да го прочетем.А и всеки собственик на куче си решава как да го гледа,все1 аз да ти се карам,че режиш опашки на ротвайлери,а ти да ми забраняваш да изкарвам 3 месечно бебе , здраво и жилаво на разходка!

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    кой тоя ветеринар на тебе първото закона ти забранява да го изкарваш
    За жалост не е 1 ветеринар.. Не всичко е по учебник

Град
    системата дегоба
    факта,че има педофили в тийн форуми а закона не прави нищо,това задължава ли 1 куче родено сред природата,придобило стопанин на скоро да е заключено в дома му без право на излизане? Впрочем периода м/у 2 и 3-та ваксина е огромен за малко кученце,а то се нуждае от хабене на енергия и игра,за това не ми говори какво забранява закона,направо го постни да го прочетем.А и всеки собственик на куче си решава как да го гледа,все1 аз да ти се карам,че режиш опашки на ротвайлери,а ти да ми забраняваш да изкарвам 3 месечно бебе , здраво и жилаво на разходка!
    момче ваксинацията против бяс е задължителна и ако я няма подлежиш на глоба а тя се придобива след третия месец
    до преди малко твърдеше че няма бяс в България http://upload.wikimedia.org/wikipedi...988_-_2005.JPG ето ти карта с легенда

не забравяй че животно болно от бяс изминава средно 500км а това е почти цяла България

да говорим че това животно няма имунитет и ако хване паровироза изхода е 95% смърт а тоя вирус го има на всяка крачка

никой добър ветеринар не би казал да го изкарваш все едно да изведеш новородено на улицата всеки ден

и да прав си всеки сам решава как да го гледа аз ти казвам какво е най-доброто за твоето куче
    точно това работя в последните 4 5г а ти можеш да правиш каквото си искаш на своя глава

отговорността е изцяло твоя ти ще заплатиш с финанси кучето с живота си а някой мой колега ще изкара някой друг лев
    жалко за животното

и опашки не режа без да има здравословна причина
    Последно редактирано от haritov : 02-23-2015 на 19:35

Той продължава да упорства, че съм на 25 +
    Тъп на дрънка.. кенеф.. ето казаха ти го.. не трябва да си извеждаш кученцето поне преди 3тата...
    БТУ аз влизам в бялата зона - 0 на бяс, т'ва е добре..

Град
    системата дегоба
    Тъп на дрънка.. кенеф.. ето казаха ти го.. не трябва да си извеждаш кученцето поне преди 3тата...
    нищо не значи както казах животно болно от бяс изминава голямо разтояние

вари си бии 6тата ваксина и умирай.

Харитов,епа да,предпочитам да го лекувам от колкото да го затварям , всеки си знае.

Град
    системата дегоба
    вари си бии 6тата ваксина и умирай.

Харитов,епа да,предпочитам да го лекувам от колкото да го затварям , всеки си знае.
    ако успееш да го излекуваш
    Последно редактирано от haritov : 02-24-2015 на 04:26

до 6-стия месец ли държите кучето затворено, вие лудили сте, няма такава простотия.

до третия най-много не се пуска.

anonymous708973
    Guest
    Безотговорен малоумник!

кой е малоумник ма жено. 5-6 месечна възраст къчето започва да се обучава, трябва да бяга. А вие тепърва да го изкарате от кенефа си. тва да не ви е някакво мини домашно пуделче ве Пък и хъски в апартамент не се гледа.

Кучето си формира характера от 6 месец до 1 година, ай не ми обяснявай кенеф. И не обиждай Пинко, боклук.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Кучето си формира характера от 6 месец до 1 година, ай не ми обяснявай кенеф. И не обиждай Пинко, боклук.
    Мислиш ли, че можеш да си направиш повече профили, отколкото аз мога да банна?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мога да си сменям ай-пи-то постоянно.. Ама не искам да се ебавам с теб, како.

Анкибот, кученцата започват да се учат още от самото начало във вид на игри, както при вълците.
    Тва, че след 6 месецна възраст започва сериозното специализирано възпитание, не означава, че до тогава трябва да го държиш в къщи, особено ако е голяма порода И че до тогава не трябва да се обучава на нищо.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си