01. Как се казваш? - Рафаел
02. Кои са никовете, които използваш? - Rafa3l0, Rafa7a и [R]evolution
03. Харесваш ли името си? А ника? Знаеш ли откъде произхождат те? - Да. Да. Не.
04. На колко години си? - 14
05. Коя зодия си? - Водолей
06. Какво е твоето хоби? - Музика. Футбол. Рисуване. ИТ.
07. Кой е любимият ти филм? - Бригада.
08. Имаш ли брат или сестра? - Сестра
09. Имаш ли домашен любимец? - Не.
10. Какъв е любимият ти цвят? - Син.
11. Кой е любимият ти предмет в училище? - ИТ и Английски.
12. В кой град живееш? - Русе.
13. Какво мислиш за приятелството? - Имам 2-ма истински приятели и 1000... познати. Но нека Бог да ме пази от "приятелите", а от неприятелите сам ще се пазя.
14. А за любовта? Защо? - Любовта е нож с две остриета. Може да те направи най-щастливия човек на света, както и най-нещастния..
15. Какво според теб е животът? - Шибан. Гаден.
16. Какво ще направиш, ако смъртният ти враг те целуне? - Живота е твърде кратък за да имам враг.
17. Обичаш ли да ходите на училище? Защо? - Да, обичам. Заради приятелите.
18. Обичаш ли да пишеш писма? Ако да, на кого и защо? -Обичам да пиша писма, в които да казвам какво чувствам и после да изгоря или да скъсам това писмо.
19. Кое е мечтаното за теб писмо, и кое не би искал никога да получиш? - Обичам те! Искам да сме само приятели
20. От кой отбор си? - Челси!
21. Мислиш ли, че Бог съществува? - Разбира се, че ДА!
22. В какво/кого вярваш? - В нищо и никого. Вярвам само на себе си.
23. Каква музика слушаш? - Смесица между български рап и балада. От този тип: https://www.youtube.com/watch?v=-Ade...U4oUatFwhTYESg
24. Обичаш ли да мечтаеш? - Не, защото никога нещата не стават така, както си ги представяш. Това е аксеома на живота.
25. Смяташ ли мечтите си за изпълними? - Не всички.
26. Страх ли те е от нещо? Ако да - от какво и защо? - Хмм.. не мога да отговоря.
27. Когато станеш родител ще подражаваш ли на твоите в отношението им към децата? Ако да/не - защо? - Не точно.
28. Какво мислиш за възрастните/децата? - Няма какво да мисля.
29. Смяташ ли, че някога ще се разбереш с тях? - С родителите ми трудно, но с други деца - да.
30. Ако се влюбиш би ли го признал пред себе си? На кого би споделил? - На никого не бих споделил, тези неща обичам да ги пазя в себе си.
31. Твоето мото? - Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може да не дойде.
32. Би ли сменил пола си? Защо? - Не.
33. Обичаш ли животните и малките деца? - Да, да.
34. Държиш ли се естествено пред хората, които обичаш? - Да, аз съм такъв, какъвто съм.
35. Чувстваш ли се някога излишен? Ако да - кога и защо? - Да, много често, но няма да давам примери.
36. Къде най-често може да те срещне човек? - Не знам..
37. Замисляш ли сте се някога над смисъла на живота? Ако да - какъв според вас е той? - Много пъти съм мислил. Не мога да кажа точно. Може би да се родиш, да оставиш поколение и да умреш.
38. Имаш ли своя компания? Държиш ли на нея? - Да. Да.
39. Какъв не искаш да бъдеш? - Гей.
40. Какво те вбесява най-много? - ТЯ!
41. Идеалист ли си? - Не точно.
42. Какви хора харесваш? - Няма определен тип хора, които да харесвам.
43. Какъв според теб трябва да е идеалният човек? - Няма идеален човек и НЕ искам да има.
44. Можеш ли да си внушиш всичко? - Да.
45. Завиждаш ли на някого? - На този, заради когото тя сега реве.
46. Расист ли си? - В този свят мразя само две неща - расистите и негрите.
47. Обичаш ли да си похапваш? Кое е любимото ти ядене? - Да. Има много неща, които обичам да ям, но най-много харесвам палачинки.
48. Мразиш ли някого? Ако да - кого и защо? - Живота е твърде кратък, за да мразя някого.
49. Какво правиш с враговете си - съюзяваш се с тях или ги премахваш? - Нямам врагове.
50. Опитваш ли се да подражаваш на някого? - Не.
51. Коя е любимата ти държава? - Нямам.
52. Ходил ли си там, и в кои други държави си бил? България. Армения. Турция. Сърбия. Грузия. Румъния.
53. Можеш ли да пазиш тайна? - Да.
54. Какво значи според теб търпение? - Да гледаш как реве за някой друг, но да се сдържиш.
55. Имаш ли комплекс за малоценност? - Не.
56. А мания за величие? - Не.
57. Искрен ли си с хората? - Да.
58. Би ли се превъзпитал? Какво би променил в себе си? - Не. Външния ми вид.
59. Смяташ ли, че те подценяват? - Да.
60. А ти преценяваш ли хората от пръв поглед? - Не.
61. Често ли грешиш в преценките си? - Да.
62. Знаш ли нещо, което никой друг не знае? - Да.
63. Напиши 3 неща, които никой не знае за теб... ако ти стиска. - Май няма такива неща, които другите да не знаят за мен.
64. Ако някой ти каже, че те мрази как би постъпил? - Всеки има право на избор. Ако иска да ме мрази, да ме мрази, за мен няма значение.
65. Какво мислиш за утрешния ден? - Поредния гаден ден в гадния ми живот.
66. Какво мислиш за досадниците? А за подмазвачите? - Много ме дразнят, най-вече подмазвачите.
67. Какво според теб е лъжата? - На тази тема може да се говори много.
68. Би ли сменил стар приятел за нов? - Не.
69. Какво търсиш в хората - доброто или лошото? - Ако лошите черти са повече от добрите, няма да се сприятеля.
70. Би ли сменил родителите си? - Колкото и да ме дразнят на моменти, НИКОГА!
71. Би ли казал на някого нещо,което не е трябвало да му казваш? - Да.
72. Някога бил ли си истински нещастен? - Да.
73. Би ли пропушил или вече пушиш ли?Ако да/не защо? - Не пуша. Веднъж опитах, хареса ми, но не го направих отново.
74. Какво мислиш за алкохола и наркотиците? - Няма какво да мисля за тях.
75. Какво мислиш за противополжния пол? - Гаднярки. Жестоки. Красиви. Забавни.
76. Как би постъпил,ако гаджето ти изневери? - Ще я зарежа.
77. Винаги ли държиш на дадената дума? - Да.
78. Ако зависеше от теб, кои филми щяха да вземат оскар? - Не знам.
79. Имаш ли идол? Кой е той? - Александър Белов от филма "Бригада"
80. Ще издържиш ли още 100 такива въпроса? - Да.
81. Дразни ли те този въпрос? - Не.
82. А този? -Не.
83. А какво мислиш сега за търпението? - Същото
84. Какво мислиш за хората от форума - като цяло и конкретно за някои? - Има много готини, както и много тъпи.
85. Дата на попълване: 24.02.2015 г.
86. Честно ли отговори на въпросите? - Да.