- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страх ме е да не забременея !
Аз съм туркиня и съм на 14 от силно религиозно семеиство . Което за мен е голям проблем щото баща ми държи да остана дествена до свадбата . Но аз имам постоянно желание да правя секс . Дружа с българки и те са много по напреднали от мен. Не искам да изоставам щото ми се смеят . Правя анален секс от около 6 месеца обаче ми закъснява ве4е 2 седмици . Възможно ли е да съм бременна . Моля ви вземете проблема ми на сериозно не искам да го обсъждам с приятелките , срам ме е !
Nice...
![]()
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Ама моля ви се само за сериозни отговори
![]()
Вземи разхлабително и ще ти олекне.
pe4ankata- скат изрод!
Ами тъй като живеем на село и имаме вънка кенеф .. а той няма плочки защото тати изкопа една дупка там като строяхме къщата и кат светна с свеща не се вижда .. само черно и миришиии .. но не виждам какво общо има това с бременоста и хемороидите ми ... МОЛЯ САМО ЗА СЕРИОЗНИ ОТГОВОРИ
Please GOD, please, please.
Нека само сериозни отговори, стига сте се базикали :/
(като мен :д https://www.youtube.com/watch?v=Pkcx-MibwhY )
Абе, съмнява ме тая работа. Я си купи един тест за бременност и го насери обаче, недей го напикава. Все пак анален правиш.
ПС: Обожавам Female Eyes и всички производни, развеселяват ме :}
Откъде разбра? Да не би да се гънеха по пластмаската? :о
Хаххахах, абе голям купон сте си спретнали в тая тема!
Авторката, бременна си била и си родила глисти, бързо да ги записваш в ясла, че места трудно се намират, а скоро ще започнат да си искат своето и те! Да им купиш хубави дрешки и да започнеш да мислиш от сега за добри училища, гимназии, университети... Колко глисти роди? Близнаци? Тризнаци?
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....