.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

VinIa
    Guest

Unhappy Не мога да запомням дати :(:(:(...

Здравейте! Не става дума за тест по история или нещо подобно . По-скоро проблема е в това , че не мога да запомням дати , дори и най-важните дати . Освен кога е основана България нищо друго не мога да запомня , просто трудно ми е много ми е трудно , моля без хейт.. И скоро когато излизахме с приятели , стана дума за това и започнаха да ме питат , а на мен ми стана адски неудобно, защото нищо не можах да кажа . А после ме обиждаха : много си зле , к'ва българка си . Смееха ми се .. След като се прибрах у нас , бях толкова обидена , даже и от мен самата .. И потърсих важните дати за България наизустих ги всички и сега като се опитам да си спомня някоя , немога.. Първите две цифри само и до там... Много ме е срам наистина не знам какво да правя... Не че ще ми помогнете с нещо но искам просто да споделя..

запиши си ги на едно листче и всеки ден си ги чети. с практика ще станат нещата
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Първо трябва да си повярваш, че можеш.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Първо трябва да си повярваш, че можеш.
    Между другото, това е един от най-надценените съвети и е абсолютно безполезен. Човек си вярва, когато види резултати. Когато няма резултати, това са просто безполезни думи.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Между другото, това е един от най-надценените съвети и е абсолютно безполезен. Човек си вярва, когато види резултати. Когато няма резултати, това са просто безполезни думи.
    За теб не знам.

Говоря от личен опит.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Започни да мислиш асоциативно. Примерно: "Днес пуснах тема в някъв форум --> днес е петък 13ти --> тази дата носи нещастие според сульо и пульо." Ще видиш, че и след 2 месеца да те попитам ще си запомнила датата, на която си пуснала тази тема. Същото и с историята.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Започни да мислиш асоциативно. Примерно: "Днес пуснах тема в някъв форум --> днес е петък 13ти --> тази дата носи нещастие според сульо и пульо." Ще видиш, че и след 2 месеца да те попитам ще си запомнила датата, на която си пуснала тази тема. Същото и с историята.
    +++

Супер фен Аватара на Юлиян
    и при мен е така не си единствена

Хаха...Познато и за съм така.Eдна по една започни да ги зубриш.Така се научават.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си