Цитирай Първоначално написано от RosaCalvaria Виж мнението
Ааами, значи... Обмислям да си дупча хрущяла на ухото и пъпа близките няколко месеца, а се начетох на толкова неща в интернет, че не знам на кое да вярвам и на кое не garten of banban 3
Възможно ли е някой, който има пиърс на пъпа и/или съответно на хрущяла на ухото да ми каже как стоят нещата с промивките, зарастването и прочее? Ако трябва да оцените болката от дупченето и след това от 1 до 10, с колко бихте го направили? И най-вече - ако си продупча пъпа, ще мога ли да тренирам пълноценно поне след втората седмица? Знам, че за да зарастне дупката там се изискват от 6 до 12 месеца, но да
А и също така, вероятно много глупав въпрос, но все пак... Пиърса на пъпа би ли създал някакъв проблем при забременяване/раждане след време, etc?
При пиърсинга на пъпа и хрущялото на ухото, процесът на зарастване обикновено отнема от няколко седмици до няколко месеца. Болката, която може да изпитате при процедурата, е субективна и може да варира от човек на човек. Някои хора смятат, че болката е на скалата от 1 до 10 около 4 или 5, докато други може да я оценят по-високо.