.
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Аз мога да ти кажа какъв е моя и какви са му грешките
    Нащо ИТ по- миналата година ми го скалъпи след като реших да премина на PC
    Аз го ползвам за рендиране, не за игри, ама като го взех всичко вървеше на макс
    Също и АМДто се ползва за игри
    Ще ги напиша точно щото белжката с частите ми е още на компа

GB 990FXA-UD3/ AMD 990FX/AMD3+
    AMD FX-8320/3.5G/X8/BOX/AM3+
    2x4G DDR3 2400 GEIL EVOPOTENZW
    1 TB WD CAVIAR BLUE 64MB SATA
    ASUS HD 7750-1GD5-V2
    CM K350 W/600W PSU
    LG GH24NSB0 DVD RW BLACK
    цената беше към 1200

Значи моята грешка май е че трябваше да взема интел ама както и да е

Иначе е бърз, обаче когато се натовари е като излитащ самолет, просто е нечовешко, досега съм бил на лаптопи и за пръв път чух такъв шум от комп. Според мен видеокартата е слаба, и шумът идва от някоя част а не от мижавото вентилаторче на кутията ама още не съм го водил на доктор. ИТ то ми мисли че със едно по- добро охлаждане нещата ще се оправят. Може и да е бил прав. Купих си един вентилатор от българските BA12-2K-220 за 40лв и го сложих да изкарва (външно съм го закачил и си го включвам в контакта като зашуми) ама и той е много шумен. По- натам ще търся решение. Шуми нетърпимо като рендирам или ако е пусната игра или ако пусна филм HD от 15ГБ примерно. Така че внимавай с избора и проучвай щото и в магазина разбирача и той се съгласи с тая комбинация на части.

Някой ако има някво конкретно мнение за видеокартата или за премахване на шуменето да казва.
    най-ефективното евтино охлаждане е да отвориш капака на кутията и да пуснеш един голям домакински вентилатор да духа право към вътрешността, но за целта може да трябва да го поставиш на подходящо място в стаята, друг вариант е да смениш вентилаторите с безшумни, но те са (по-)скъпи, друг вариант е водно охлаждане

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    пропуснах да кажа че точно GTA5 май ми насичаше не помня много щото не играя ама тогава свалих всички най- тежки игри за момента и май единствено тя, вървеше но лагваше. Асасините си вървяха, също и Thief последния
    а пробвал ли си да пуснеш тежките игри да работят на ниски детайли, даже ако се наложи да свалиш всички графични настройки на мининум?, вярно че качеството на графиката може да ти се види (по-)лошо, но пък така можеш да имаш повече кадри в секунда
    Последно редактирано от npp : 03-22-2015 на 23:44

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си