- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много влюбен
Значи проблема е следния: Влюбен съм в едно момиче. То не е от моя град. От около 1 месец е така. Супер много мило се държа с нея. Защитавам я ако някой я обижда. Обаче не знам как да я спечеля :/ ... Дайте ми някакви съвети? (ама не от рода на това да се откажа от нея защото няма!)
Последно редактирано от unknown69 : 03-23-2015 на 19:42
Няма какво да я печелиш.Направо я почерпи Дюнер.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D1%82%D0%B5
Много влюбени всички.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Голям си мазник. Така няма да я спечелиш, със сигурност.![]()
От друга страна можеш да я вържеш за 1 седмица и да я научиш как става.
giosterica99,не започвай с глупостите от "50 нюанса сиво".![]()
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
Игнорирай глупостите от предишните коментари. Аз от женска гледна точка ще ти дам съвети. Продължавай в същия дух. Бъди джентълмен. Момичетата обичаме да се отнасят кавалерски с нас. Усмихвай и се често и я гледай в очите. Можеш да и направиш някаква изненада-подарък от сърце, например картичка, в която да напишеш нещо мило. Прекарвай повече време с нея. Можеш да я поканиш да излезете някоя събота или неделя. Пък и още по добре- идва ваканцияВъзползвай се и я покани да излезете през ваканцията. Също така покажи на момичето, че ти е приятно с него. Някой комплимент ще свърши работа
![]()
Успех!
Този съвет има две страни. От една страна не ставай 'лакей' щото бързо ще те сметне просто за приятел тоест ще има симпатии към теб ,но нищо повече . От друга страна ако момичето действително те харесва ,а ти си мил донякъде си се издигнал в нейните очи . Ако съм на твое място бих я поканил да излезем някъде било то на сладкарница , дюнер или пък просто на разходка - Започни да говориш за себе си след това виж дали тя следи какво и казваш , питай я за любим филм или нещо подобно намерете нещо общо за което да си говорите след това вече , ако тя поддържа интерес определено време , то ти си я спечелил ,ако не си сигурен може в един момент да се одръпнеш да видиш дали ще те потърси .
Аз непрестанно и правя комплименти и тя е супер мила обаче казва че разстоянието е проблема а сме на 80 км. не са много мисля?