Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
Забележи - търси СВЯСТНО момиче, което да се дава за пари ...
То ташака на страна, ама и нашите гаджета са подложени на това, когато са в интернет. Представи си някой да пише такива работи на приятелката ти? Повечето момчета не го осъзнават, понеже мъжките профили са далеч по-малко посещавани, а и момичетата почти никога не пишат първи.
Не мога да си представя,ами направо си го знам и даже съм чел такива неща (разбира се показани ми от гаджето) на които сме се смяли заедно.На мен не ми пречи. А за това че са подложени на такива неща,така е,но пък и те са свикнали предполагам и не им прави впечатление да отсяват материяла.Смятам че е претръпнато и не прави впечатление на тази която не си го търси.А като се замислиш и на тях не им е лесно-цикъл,простаци нон стоп и какво ли още не
А за теб мисля че си се захванал с кауза от сорта на "Да спрем глада по света",защото и да го раздуеш тук,не можеш нщо да промениш.Дебилите ще си ги има,неприличните съобщения също.
На нас ни остава само да се държим възпитано или поне да се опитваме да го правим за да не показваме колко много са се провалили родителите ни във възпитанието ни.