на 15 съм и напоследък усещам как започвам да се възбуждам щом видя чичо си или баща си. и двамата са страшно секси. чичо ми е полицай и тялото му е направо невероятно а татко ми си е просто слаб но пак си има леки мускулчета. няколко пъти съм виждал как хуя на чичо ми му се очертава в тънките дънки (това е така защото той лятото е почти винаги без гащи) няколко пъти също така съм му виждал и топките заради късите дънки и един път бяхме на терасата само аз чиче и баща ми и единия крачол на късите дънки на чичо ми беше разпран и когато се разкрачеше или ходеше или просто седеше пишката ми излизаше. той има наистина много красива пишка..... и оттогава не спирам да се възбуждам когато го видя... днес дайе го видях само по хавлия и за малко да му скоча отгоре.. а баща ми доста често го виждам по гащи и сме си само ние двамата сами. доста често го виждам възбуден и си дърпа хуя 2-3 пъти и толково и тогава на мен ми се иде да изригна и да го изнасиля... а и веднъж си беше обул едни мои къси летни панталони с къс крачол които ми бяха омаляли и тъи като той нямаше какво да облече, реши да обуе тях и пишката му се очертаваше идеално дори топките се виждаха... и постоянно сядаше до мен и погледа все ми беше там (сиг е забелязал... нз)
но въпреки това аз си харесвам момичета.. даже съм си харесал едно и искам скоро да станем гаджета ноо каквото дойде.. :ДД
така че моля ви помогнете ми с нещо.. каквото и да е