- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много влюбен
Значи проблема е следния: Влюбен съм в едно момиче. То не е от моя град. От около 1 месец е така. Супер много мило се държа с нея. Защитавам я ако някой я обижда. Обаче не знам как да я спечеля :/ ... Дайте ми някакви съвети? (ама не от рода на това да се откажа от нея защото няма!)
Последно редактирано от unknown69 : 03-23-2015 на 19:42
Няма какво да я печелиш.Направо я почерпи Дюнер.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D1%82%D0%B5
Много влюбени всички.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Голям си мазник. Така няма да я спечелиш, със сигурност.![]()
От друга страна можеш да я вържеш за 1 седмица и да я научиш как става.
giosterica99,не започвай с глупостите от "50 нюанса сиво".![]()
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
Игнорирай глупостите от предишните коментари. Аз от женска гледна точка ще ти дам съвети. Продължавай в същия дух. Бъди джентълмен. Момичетата обичаме да се отнасят кавалерски с нас. Усмихвай и се често и я гледай в очите. Можеш да и направиш някаква изненада-подарък от сърце, например картичка, в която да напишеш нещо мило. Прекарвай повече време с нея. Можеш да я поканиш да излезете някоя събота или неделя. Пък и още по добре- идва ваканцияВъзползвай се и я покани да излезете през ваканцията. Също така покажи на момичето, че ти е приятно с него. Някой комплимент ще свърши работа
![]()
Успех!
Аз непрестанно и правя комплименти и тя е супер мила обаче казва че разстоянието е проблема а сме на 80 км. не са много мисля?
Този съвет има две страни. От една страна не ставай 'лакей' щото бързо ще те сметне просто за приятел тоест ще има симпатии към теб ,но нищо повече . От друга страна ако момичето действително те харесва ,а ти си мил донякъде си се издигнал в нейните очи . Ако съм на твое място бих я поканил да излезем някъде било то на сладкарница , дюнер или пък просто на разходка - Започни да говориш за себе си след това виж дали тя следи какво и казваш , питай я за любим филм или нещо подобно намерете нещо общо за което да си говорите след това вече , ако тя поддържа интерес определено време , то ти си я спечелил ,ако не си сигурен може в един момент да се одръпнеш да видиш дали ще те потърси .