.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Question Много влюбен

Значи проблема е следния: Влюбен съм в едно момиче. То не е от моя град. От около 1 месец е така. Супер много мило се държа с нея. Защитавам я ако някой я обижда. Обаче не знам как да я спечеля :/ ... Дайте ми някакви съвети? (ама не от рода на това да се откажа от нея защото няма!)
    Последно редактирано от unknown69 : 03-23-2015 на 19:42

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Няма какво да я печелиш.Направо я почерпи Дюнер.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D1%82%D0%B5

Много влюбени всички.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Banned Супер фен
    Голям си мазник. Така няма да я спечелиш, със сигурност.

От друга страна можеш да я вържеш за 1 седмица и да я научиш как става.

Повече от фен Аватара на martin97
    giosterica99,не започвай с глупостите от "50 нюанса сиво".
    Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
    -Леми.
    -Не!
    -Бог?
    -Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!

Игнорирай глупостите от предишните коментари. Аз от женска гледна точка ще ти дам съвети. Продължавай в същия дух. Бъди джентълмен. Момичетата обичаме да се отнасят кавалерски с нас. Усмихвай и се често и я гледай в очите. Можеш да и направиш някаква изненада-подарък от сърце, например картичка, в която да напишеш нещо мило. Прекарвай повече време с нея. Можеш да я поканиш да излезете някоя събота или неделя. Пък и още по добре- идва ваканция Възползвай се и я покани да излезете през ваканцията. Също така покажи на момичето, че ти е приятно с него. Някой комплимент ще свърши работа Успех!

Ако тя просто не те харесва?

Аз непрестанно и правя комплименти и тя е супер мила обаче казва че разстоянието е проблема а сме на 80 км. не са много мисля?

Цитирай Първоначално написано от sexygirl6 Виж мнението
    Игнорирай глупостите от предишните коментари. Аз от женска гледна точка ще ти дам съвети. Продължавай в същия дух. Бъди джентълмен. Момичетата обичаме да се отнасят кавалерски с нас. Усмихвай и се често и я гледай в очите. Можеш да и направиш някаква изненада-подарък от сърце, например картичка, в която да напишеш нещо мило. Прекарвай повече време с нея. Можеш да я поканиш да излезете някоя събота или неделя. Пък и още по добре- идва ваканция Възползвай се и я покани да излезете през ваканцията. Също така покажи на момичето, че ти е приятно с него. Някой комплимент ще свърши работа Успех!
    Този съвет има две страни. От една страна не ставай 'лакей' щото бързо ще те сметне просто за приятел тоест ще има симпатии към теб ,но нищо повече . От друга страна ако момичето действително те харесва ,а ти си мил донякъде си се издигнал в нейните очи . Ако съм на твое място бих я поканил да излезем някъде било то на сладкарница , дюнер или пък просто на разходка - Започни да говориш за себе си след това виж дали тя следи какво и казваш , питай я за любим филм или нещо подобно намерете нещо общо за което да си говорите след това вече , ако тя поддържа интерес определено време , то ти си я спечелил ,ако не си сигурен може в един момент да се одръпнеш да видиш дали ще те потърси .

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си